Poslovno i veselo

Pastelne boje i pametni krojevi: Dizajnerica iz Pule napravila prvu žensku kolekciju odijela

Brend O´dijelo, poznat po izradi muških personaliziranih odijela po mjeri, predstavlja žensku proljetnu kolekciju.

Modna dizajnerica iz Pule Anja Stehlik, jedna je od rijetkih domaćih modnih profesionalaca koja dizajnira odjeću i za žene i za muškarce. Dvije linije držala je strogo odvojeno i paralelno, uz ženske kolekcije pod imenom ‘Anja Stehlik‘, dizajnirala je i muška odijela pod okriljem brenda O´dijelo. No sada je ova dizajnerica odlučila i ženama priuštiti unikatna i personalizirana tailor-made odijela.

image
Brend O´dijelo sada ima i žensku kolekciju.
SARA SIJAN

"Muška moda i odijela po mjeri moja su strast i jedina sam ženska dizajnerica muških odijela po mjeri u Hrvatskoj što je veoma specifično u svijetu muške mode. Ženska kolekcija odijela došla je kao nastavak muške priče gdje sam željela ženama ponuditi odlično skrojeno odijelo po mjeri i želji , da i one sudjeluju u kreiranju", rekla je Anja Stehlik za Gloria.hr.

image
O´dijelo nudi pametne i personalizirane komade.
SARA SIJAN

Ovog proljeća predstavila je svoju prvu kolekciju ženskih odijela, inspiracija su joj bile proljetne boje, krojevi i detalji. Anjina odijela nisu monotona, nego su ležerna, istovremeno su i statement komad koji je dizajnerica osmislila da se mogu nositi i na tenisice i na cipele s visokom potpeticom.

image
Dizajnerica je inspirirana proljećem.
SARA SIJAN

Čitajte i: O´dijelo: Iz Pule dolaze fantastična tailor made odijela za velike i male muškarce

"Cilj mi je napraviti pomak u poslovnom svijetu te otvoriti vrata odijelima u boji te kombinacijama kroz različite stilove. Kod ženskih odijela mogu biti više kreativnija u dizajniranju forme odijela i detalja", kazala je dizajnerica.

image
Dizajnerica je zamislila da se odijela nose i na tenisice i na potpetice.
SARA SIJAN

Briga o svakom detalju

Materijali koje je koristila za izradu ženske kolekcije variraju od 100 postotne hladne vune Vitale Barberies, do pamučnog satena te viskoznog krepa. Uz odijela dolaze i bow tie košulje koje upotpunjuju ležerni chic look.

image
Uz odijela dolaze i bow-tie košulje.
SARA SIJAN

Ono što je zajedničko muškoj i ženskoj kolekciji je razlog zašto se ova odijela nazivaju i pametnima - podstava je hi tech te zadržava temperaturu tijela - a također se ilustrira po želji klijentice.

image
Podstava regulira tjelesnu temperaturu.
SARA SIJAN
image
Unutrašnjost sakoa je personalizirana.
SARA SIJAN

"Kod izrade odijela klijent sudjeluje u cijelom procesu kreiranja i to je ta lijepa priča gdje osoba dobije odijelo kakvo želi izvana i iznutra", objasnila je kreativni proces izrade odijela po mjeri.

image
SARA SIJAN
Linker
14. travanj 2024 23:47