Marko Grubišić
Kampanja Julija

Poetično i opušteno je modna poruka nove kampanje Roberta Severa

Robert Sever već je preko 15 godina sinonim kvalitete i vrhunske kreativnosti na hrvatskoj modnoj sceni, a njegova posljednja kolekcija upravo je dobila i vizualno uprizorenje u obliku nove kampanje.

Uz poetične i opuštene fotografije, vrlo jednostavnih i svevremenskih vizuala, brend još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom i ženstvenom izričaju. Osim Ive Marušić, koja je već dugogodišnje zastitno lice brenda, ovog puta joj se pridružuju i Katarina Mamić i Ana Stanković iz Talia models agencije. Kreativni tim koji uvijek stoji iza vizuala brenda Roberta Severa su fotograf Marko Grubišić, make-up artist Saša Joković s asistenticom Nikom Žlof dok je produkciju kampanje preuzeo Slobodan Velicki.

Marko Grubišić

"Htjeli smo da kampanja bude vrlo pročišćena, neupitno ženstvena i spontana te da djevojke prikažemo maksimalno prirodno i opušteno. Želja nam je bila uhvatiti spontane trenutke koji govore o osobnosti, a ne o trendu ili modi. Volimo kada naše kolekcije i odjeća izgledaju primamljivo i dostupno - ostavljajući našim klijenticama inspiraciju i ideju da i one mogu tako izgledati“, objasnio je Robert Sever.

Marko Grubišić

Kolekcija Julija nastavak je na dugogodišnji rad i vizualnu estetiku brenda. Svakodnevna odjeća, zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, okosnica su kolekcije koja je ležerna i vrlo chic, a istovremeno sexy i jednostavna za kombiniranje. U kolekciji su korišteni prirodni materijali poput pamuka, svile, viskoze, lana, čipke te trapera koji je u svim svojim varijantama vrlo bitan dio kolekcije.

Marko Grubišić

Zajedno s otprije publici poznatim torbama, nakitom i jedinstvenim krunama brend Robert Sever stvara jednu novu modnu priču. Suvremeni ženstveni chic ovog je puta inspiriran cvjetnim motivom koji se kroz ovosezonsku kolekciju pojavljuje u raznim oblicima – od grafičkih preko printeva u stilu 70-ih do potpuno apstraktnih. Kako bi se postigle što ženstvenije i nosivije kreacije, koriste se volani, mašne i zanimljivi krojevi kojima se postiže opuštena i ponekad predimenzionirana modna forma.

Linker
19. travanj 2024 19:57