face to face / Face to Face / Profimedia
žarke boje, jednostavni krojevi

Povratak osnovama: Nova kolekcija Pharrell Williams x adidas potpuno je neočekivana

Kad je 2014. izbacio prvu kolekciju za Adidas, Pharrell je oduševio svojim istančanim smislom za neočekivano, a njegove su kolekcije iz godine u godinu mamile kupce koji svojom odjećom vole privlačiti pažnju. Nova je kolekcija nešto sasvim suprotno...

Slavni producent i pjevač Pharrell Williams dugogodišnji je ambasador sportskog brenda adidas, a njegove se kolekcije odlično prodaju, bilo da je riječ o odjeći ili tenisicama.

Pjevač, poznat po ljubavi prema odvažnim modnim kombinacijama i snažnim bojama, zahvaljujući suradnjama adidasom dokazao se kao dizajner neočekivanih sportskih kreacija pa je mnoge iznenadio izgled njegove nove kolekcije koju mogu nositi zaista svi.

Press foto

Press foto

Nakon nedavne kolekcije poprilično zanimljivih natikača Boost, Pharrell izbacuje kolekciju u kojoj se nalaze majice s kapuljačom, T-shirtovi, trenirke i hlačice u jednoj boji, izrađene od najfinijeg pamuka.

Press foto

U fokusu su narančasta, crvena, maslinasta i svijetloružičasta boja, a svi se komadi mogu kombinirati međusobno, ili nositi u paru za supermoderan jednobojni look.

Press foto

Jednostavna, a opet snažna kolekcija dočarava promjene u svijetu, u kojem su održivost i dugotrajnost odjednom postale značajnije od kratkotrajnog 'wow efekta'.

Press foto

Press foto

U online dućanima brenda adidas najnoviji modeli iz kreativne radionice Pharrella Williamsa mogu se kupiti po cijenama u rasponu od 35 do 85 funti.

Čitajte i...

Jacquemus zna kako privući pažnju: Moderni kralj torbica izbacio novu hit kolekciju

Je li ovo nova hit torbica za kojom će poludjeti trendseterice?

Tip top od glave do pete: Sonja Kovač spojila dvije netipične nijanse za WOW efekt

Linker
12. travanj 2024 11:12