Modne novosti

Poželjet ćete ih u svom ormaru! Kolekcija haljina nadahnuta kolumbijskom orhidejom kao stvorena za vruće ljetne večeri

Ako vam u ormaru nedostaje boja, nove haljine dizajnerice Martine Ješe dat će vašem stajlingu pravu ljetnu vrckavost, svježinu, ali i eleganciju.

Modni brend Cataleya, dizajnerice Martine Ješe, nazvan po kolumbijskoj orhideji, već godinama je sinonim za ženstvene i senzualne haljine koje će svaka žena poželjeti u svom ormaru.

Zbog svojih jednostavnih, a efektnih krojeva koje laskaju svakoj ženskoj figure upravo ovaj brend izbor je mnogih žena za sve njihove važne životne prigodne.

image
Cataleya nova kolekcija
PROMO
image
Cataleya nova kolekcija
PROMO

Haljine dizajnerice Martine Ješe često nose jedne od najstiliziranijih žena iz domaćeg javnog života. Riječ je o haljinama vrhunske izvedbe, prepoznatljive estetike brenda, pažljivo biranih tkanina vibrantnih boja u paleti od neonski žute do divnih nijansi ružičaste i intenzivne ljubičaste.

Haljine su krojene tako da se postigao vrlo zanimljiv trodimenzionalni efekt, a asimetričnim i dubokim prorezima dodatno je naglašena sofisticirana ženstvenost same kolekcije.

image
Cataleya nova kolekcija
PROMO
image
Cataleya nova kolekcija
PROMO

Čitajte i: Zavirite u Lunilou morski svijet kupaćih kostima: Nova kolekcija inspirirana je jednom od najljepših žena na svijetu

Kao i dosadašnje kolekcije brenda Cataleya by Martina Ješe i recentna je kolekcija namjenjena ženama koje se vole lijepo i ženstveno odijevati i odišu samopouzdanjem pa je tako Antonija Stupar Jurkin savršeno zaštitno lice nove kampanje. Upravo je Antonija idelano utjelovljenje Cataleya žene, svoja, sigurna i slobodna.

Linker
20. rujan 2023 04:40