Princeza Diana kao inspiracija

Proljetna kolekcija Roberta Severa uvod je u novu modnu sezonu: Krasi je neodoljiv prizvuk osamdesetih

Fokus je na nosive komade garderobe koje lako možemo ‘podići‘ zanimljivim nakitom, a izgledat će odlično u svakoj prilici.

Kao uvod u novu modnu sezonu, domaći dizajner Robert Sever predstavio je novu kolekciju pod nazivom "Diana Frances". Riječ je o pret-a-porter kolekciji s oko 40 odjevnih kombinacija, a cijela kolekcija idealna je za proljeće.

I u ovoj se, baš kao i u zimskoj kolekciji, fokusirao na nosive komade koje možemo isfurati u svakoj prilici. Kolekcija ima snažan prizvuk osamdesetih, što se pogotovo vidi na izboru detalja poput miješanja uzoraka, volana, velikih mašni i širokih nogavica.

Modne kombinacije Roberta Severa neodoljivo podsjećaju na stil princeze Diane, koja mu je bila i inspiracija za izradu kolekcije.

U kolekciji je naglasak na ženstvene komade - košulje, midi suknje, elegantne hlače, ali u ponudi se mogu naći i komadi od vječnog trapera. Boje koje prevladavaju su, možemo reći, konzervativne, ali se nevjerojatno dobro uklapaju u cijeli koncept.

Baza su plava i siva boja koje nipošto nisu dosadne jer ih "podižu" vesela žuta, neki pastelni tonovi i bogatstvo uzoraka poput točkica, prugica, cvijeća... Uz odjevne komade, u ponudi imaju i selekciju nakita za slaganje kompletnog looka.

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu u Vlaška 78 u Zagrebu, a svu njihovu raskoš možete pogledati i na službenim stranicama.

Linker
19. travanj 2024 21:50