SHERIFF&CHERRY
nova modna meka

Sheriff & Cherry - nakon naočala, stigla i prva kolekcija odjeće

Kako su i najavili početkom ove godine, Sheriff & Cherry danas je predstavio i pustio u prodaju prvi dio svoje kolekcije odjeće Boatlife. Riječ je o odabranim modelima majica kratkih rukava, majica s dugim rukavima sa i bez kapuljače te modelima od frotira – haljine, hlačice, gornji dijelovi, ogrtači, ženski kombinezoni, pončo, torbe - koji su jedna od prvih iz serije kreativnih novosti ovog globalno poznatog brenda iz Hrvatske na čijem je čelu rovinjski kreativac Mauro Massarotto.

Svojevrstan osjećaj nostalgije prisutan je u svakom komadu iz ove najnovije, Boatlife Capsule Zero kolekcije. Ta inspiracija prošlim vremenima interpretirana je u totalno nov, moderni mix – klasične baby majice iz 1990-ih i colour-block hlačice od frotira, kratke hlačice u kombinaciji atraktivnih printeva te vaterpolo ogrtači u bojama Olimpijskih krugova. Unisex majice dugih rukava od debelog pamuka kao i one kratkih rukava izvezene su nautičkim simbolima te postaju idealni komadi za odjenuti preko badića čim stignu one duge ljetne noći.

Svi modeli, muških i ženskih te unisex majica i dvije ženske haljine proizvedeni su od visoko kvalitetnog pamuka s otisnutim atraktivnim motivima i bogato vezenim nautičkim detaljima - sidrom i zvijezdom, koji su već otprije dobro poznat zaštitni znak Sheriff & Cherry brenda, te atraktivnim detaljima poput jednoga rukava na ženskim modelima. Moderni krojevi, visokokvalitetan materijal, kvalitetna proizvodnja uz zvijezdu i sidro, logo brenda te zanimljive ilustracije, ovu capsule seriju čine iznimno atraktivnom i nosivom u svakoj prilici. Majice kratkih rukava dolaze u raznim veličinama, a karakterizira i atraktivan i nosiv “oversized look” uz zanimljive detalje.

Modele izrađene od bogatog frotira – hlačice, haljine, ogrtače, pončo, majice - karakteriziraju zanimljive kombinacije boja, kvalitetni krojevi te atraktivan dizajn. Tzv „terrycloth“ kolekcija inspirirana je uniformama za vodene sportove s ljetnih Olimpijskih igara u Los Angelesu 1984. godine. Međutim ovog su puta te „uniforme“ stvorene za party! “Boatlife Zero je kolekcija koja se u mojoj glavi stvarala godinama, estetika kojom sam se kreativno vodio od ranih dana. Osjetio sam kako je upravo sada pravo vrijeme da se svijet oboja svim tim Sheriff & Cherry šarenilom,” najavljuje Mauro Massarotto.

Ova capsule serija majica i haljina prvi je dio Boatlife kolekcije, prve Sheriff & Cherry kolekcije odjeće i kupaćih kostima. Naime, kad je 2010. osnovao Sheriff & Cherry, rovinjski dizajner Mauro Massarotto znao je da njegova kreativna priča nadilazi sam pojam (sunčanih) naočala te nas je početkom ove godine iznenadio objavom nove, proširene Sheriff & Cherry ponude kroz kolekciju odjeće i kupaćih kostima. „Po prvi puta stanovnici otoka Sheriff & Cherry nisu skriveni samo iza svojih omiljenih, sunčanih naočala jer Sheriff & Cherry otok od ovoga ljeta i službeno prestaje biti isključivo „nudistička“ zona…“ najavio je tada novitete Massarotto.

Linker
30. svibanj 2023 01:44