Helen Mirren
 Getty Images
pripremile show

Skakutala po pisti: Uz dive u crnom, bosa Helen Mirren se na reviji ludo zabavljala

Tko bi joj dao 74 godine - britanska glumica osvojila je modnu pistu u Parizu gdje je, ne prošetala, već protrčala bosa u dugoj crnoj haljini s bijelim točkicama.

Na L'Oreal modnoj pisti na Tjednu mode u Parizu najveće dive okupile su se za treći po redu show poznatog beauty brenda.

Helen Mirren, Eva Longoria, Andie MacDowell, Cheryl Cole i Geri Halliwell kao beauty ambasadorice prošetale su pistom i osvojile publiku. Show je ukrala 74-godišnja oskarovka Helen Mirren koja je na pistu izašla bosa i "proskakutala" s velikim osmijehom na licu.

"Oduvijek sam voljela L'Oreal i drago mi je da mogu biti ambasadorica zajedno s ovim ženama. Nadam se da ćemo inspirirati brojne žene da skupe samopouzdanje i izvuku ono najbolje od svog prirodnog izgleda. Sve smo vrijedne toga!", kazala je slavna Britanka.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: Helen Mirren walks the runway during the
Getty Images
Helen Mirren

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: Helen Mirren walks the runway during the
Getty Images
Helen Mirren

Uz Helen u razigranom izdanju, ostale ambasadorice izašle su u seksepilnim crnim modnim izdanjima - Eva Longoria u visokim crnim čizama, a Andie MacDowellu dugoj haljini kojom je istaknula figuru. Eva Longoria prije nekoliko dana je u Pariz stigla sa sinom Santiagom koji je s njom bio i za vrijeme showa.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: Eva Longoria walks the runway during the
Getty Images
Eva Longoria

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: Eva Longoria and her son Santiago pose on the runway during the
Getty Images
Eva Longoria i sin Santiago

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: Andie MacDowell walks the runway during the
Getty Images
Andie MacDowell

Modni komadi od kože dominirali su na pisti - britanska pjevačica Cheryl Cole izgledala je bolje no ikad u zavodničkom izdanju - mini kožnoj haljini i visokim kožnim čizmama, kombiniranima uz seksi wet look. Adute je pokazala i bivša Spice djevojka, Geri Halliwell u crnoj, također kožnoj haljini na preklop.

Cheryl Cole walks the runway during the
Profimedia, Abaca Press, Domine Jerome/ABACA
Cheryl Cole

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: Geri Halliwell walks the runway during the
Getty Images
Geri Halliwell

Linker
18. travanj 2024 16:32