Sara Pukanić
JESEN / ZIMA 2017.

Stigla je nova kampanja brenda Startas za američko tržište

Dobro uigran hrvatsko-američki modni tim potpisuje novu kampanju za poznati brend tenisica Startas. Ovako će izgledati lansiranje jesenskih modela na američkom tržištu.

Kada smo jednom prilikom razgovarali s Michelle Gregurev, jedne od zaslužnih za lansiranje Startasica na američko tržište, podijelila je s nama zadovoljstvo što može surađivati s hrvatskim timom na stvaranju modne Startas vizije. Upravo se ta uspješna suradnja ponovila i u novoj kampanji za jesen/zimu 2017. Osnovna inspiracija Startas kolekcije za novu hladnu sezonu bili su materijali.

Sara Pukanić

Prilikom stvaranja ovih popularnih tenisica dizajneri su se dosad poigravali modnim temama. Ovog su puta odlučili ponuditi različitu paletu boja i printeva čije su osnovne karakteristike izuzetna udobnost najfinijih materijala i vrhunska koža. Tako je u nadolazećoj kolekciji riječ o nostalgiji koja se možda najbolje reflektira kroz sam dizajn Startasica, a retro prostor u kojem je kampanja snimana blizak je hrvatskoj i američkoj publici.

Sara Pukanić

Sara Pukanić

Finalni rezultat postignut je zahvaljujući već dobro uigranom timu kojeg čine Michelle Gregurev, zastupnica Startasa za Ameriku, manekenke Eva Balažin i Dora Sabljić, stilistica Iva Gradišer, frizer Matej Tonković, make-up artistica Marina Jurač te fotografkinja Sara Pukanić.

Sara Pukanić

Sara Pukanić

Sara Pukanić

Sara Pukanić

Sara Pukanić

Sara Pukanić

Linker
19. travanj 2024 05:49