Profimedia, UPI
PJEVAČICA GRUPE BLONDIE

Stiže limitirana modna kolekcija Debbie Harry - i to u pravo vrijeme

Američka glazbenica Debbie Harry, najpoznatija kao pjevačica grupe Blondie, koja je "žarila i palila" sedamdesetima i osamdesetima godinama prošlog stoljeća napokon će lansirati svoju prvu modnu kolekciju zahvaljujući umjetniku Shepardu Faireyju.

Nekadašnja članica popularne grupe Blondie nije poznata samo po glazbi, već i po svojem prepoznatljivom punkerskom stilu koji će sada pretočiti u jesensku kolekciju. U suradnji s umjetnikom Shepardom Faireyjem slavna će glazbenica dizajnirati limitiranu liniju za njegov brend Obey, koji je prepoznatljiv po buntovničkom pristupu modi. Svoju vlastitu modnu liniju Fairey je lansirao 2011. godine, a ovo nije prvi put da je inspiraciju pronašao u američkoj pjevačici - prije dvije godine njezinu je sliku otisnuo na hoodije. Kolekcija stiže u trgovine iduće jeseni i to u pravo vrijeme s obzirom na to da mnogi smatraju kako će 2017. dominirati trendovi koji su obilježili osamdesete.

Debbie Harry with the award for Outstanding Contribution to Music at the Q Awards, at the Roundhouse in Camden, London. Picture date: Tuesday November 2, 2016., Image: 304602386, License: Rights-managed, Restrictions: NONE, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Debbie Harry na dodjeli Q Awards u studenome 2016. godine

Linker
16. travanj 2024 13:01