atraktivni modeli

Sunčane naočale su sve samo ne dosadne: Nose se jarke boje i snažni uzorci

Trendovi za nadolazeću sezonu nalažu ‘pretjerivanje‘ u svemu pa tako i u modnim dodacima. Moto ‘više je više‘ nikada nije bio toliko privlačan kao sada, što dokazuju i nove kolekcije sunčanih naočala.

Nemojte biti skromni - neka vas primijete gdje god da pođete, rekla je američka poduzetnica Paris Hilton koja je u suradnji s australskim brendom Quay dizajnirala kolekciju sunčanih naočala. Predstavljeni modeli vrlo su upadljivi: imaju istaknute okvire i leće intenzivnih boja, a namijenjeni su samouvjerenim ženama koje su zbog svog modnog izbora u centru pažnje - poput nje.

Slični efekt moguće je postići i s modelima iz kolekcija drugih poznatih modnih marki u kojima je decentan izgled zamijenjen upadljivošću, a elegancija ekstravagancijom.

image
QUAY AUSTRALIA VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

To je posve u skladu s odjevnim trendovima u kojima dominiraju jarke boje i snažni uzorci, pa se atraktivne naočale nose uz odjeću istog stila.

U modi su istaknuti okviri u upečatljivim bojama i oblicima - dominiraju veliki četvrtasti, mačkasti kao u šezdesetima, tanki u obliku rombova, široki te oni s uzorkom kornjačevine.

Ako se volite istaknuti u masi, kombinirajte ih s velikim komadima nakita, neobičnim torbicama i upečatljivim odjevnim komadima koje ćete uskladiti s bojom naočala ili obratno.

Čitajte i: Kad vidite novu kolekciju francuskog ‘čarobnjaka‘, bit će vam jasno zašto ga slavni vole

Nekoliko trendi modela je ekskluzivno za čitateljice Glorije dizajnirao domaći kreativni dvojac Elfs, a moći će se kupiti na ljeto po popularnoj cijeni od 49 kuna zajedno s časopisom.

image

ELFS, 49 kn uz časopis Gloria, LOEWE, 2590 kn
(Alfa Vision Optika), CÉLINE, 2690 kn (Alfa Vision Optika), BOTTEGA VENETA, 2890 kn (Alfa Vision
Optika).

ALFA VISION OPTIKA
image

SPEKTRE, 1390 kn (Alfa Vision Optika), MIU MIU, 2100 kn (Optika Kraljević), PRADA, 2030 kn (Optika Kraljević), CRULL EMBRACE, 189 kn (Adria Leće), DOLCE&GABBANA, 1790 kn (Livision optika).

ALFA VISION OPTIKA, ADRIA LEćE, LIVISION, OPTIKA KRALJEVIć
image

DOLCE&GABBANA, 1650 kn (Livision optika), HUGO BOSS, 1311 kn (Adria Leće), SAINT LAURENT, 2330 kn (Optika Monokl), SAINT LAURENT, 2330 kn (Optika Monokl).

ADRIA LEćE, LIVISION OPTIKA, OPTIKA MONOKL
Linker
12. travanj 2024 03:14