Prada Instagram
Uskoro u prodaji

Superstar tenisice u luksuznom ruhu: Otkriveni novi modeli iz dugo očekivane suradnje Adidasa i Prade

Iako su brendovi do sada otkrili samo dva proizvoda iz zajedničke kolekcije, na jednoj Instagram stranici procurila je informacija da nas čekaju tenisice u čak tri neodoljive kombinacije boja.

Iako su brendovi do sada otkrili samo dva proizvoda iz zajedničke kolekcije, na jednoj Instagram stranici procurila je informacija da nas čekaju tenisice u čak tri neodoljive kombinacije boja.

U studenom prošle godine Adidas i Prada iznenadili su vijestima o suradnji na zajedničkoj kolekciji, a prve komade iz te kolekcije lansirali su u prosincu. Riječ je o posve bijelom Adidas Superstar modelu tenisica i isto tako bijeloj sportskoj torbi za kuglanje.

Iako su brendovi bili prilično 'škrti' u dijeljenju informacija o tome što nas sve čeka u novoj kolekciji, jedan Instagram profil otkrio je da Adidas i Prada pripremaju Superstar tenisice u čak tri izdanja: bijelo-crnoj boji, posve crnoj i metalik srebrnoj. Svaki model moći će se nabaviti po cijeni od 450 dolara (oko 2900 kuna).

Baš kao što su i bijele, i ove tenisice će biti uniseks, odnosno moći će ih nositi i muškarci i žene, a krasit će ih kapica, prepoznatljive tri Adidas crte i Pradin logotip sa strane i jeziku. Međutim, za sada se još ne zna hoće li dva modna maga kreirati i tri pripadajuće torbice. Bilo kako bilo, bijela torbica je pun pogodak jer se može nositi uz baš sve boje tenisica.

"Prada i vodeći sportski brend udružili su snage i krenuli na novo zajedničko putovanje. Cilj ovog partnerstva je istražiti područje baštine, tehnologije i inovacija te si postaviti nove izazove kroz neočekivane strategije. Ova suradnja temelji se na spoju mode i sporta te će predstaviti ekskluzivnu limitiranu kolekciju obuće za muškarce i žene koju će Prada izraditi u Italiji", stoji u objavi na Pradinim stranicama.

Brendovi još uvijek nisu potvrdili točan datum izlaska kolekcije, ali očekuje se da će biti dostupna od ožujka 2020. Inače, Adidas je već surađivao s poznatim dizajnerima poput Stelle McCartney, Ricka Owensa, Rafa Simonsa i Kanyea Westa.

Linker
29. travanj 2024 02:56