naglašeno romantično

Suradnja koja se iščekuje: Izlazi kolekcija Simone Rocha X H&M, izdvojili smo hit komade

Mašne, til i naglašen volumen, okosnica su kolekcije nastale u suradnji high street brenda H&M i irske dizajnerice Simone Rocha, poznate po sanjivom i romantičnom modnom izričaju. Sutra od ranog jutra, obožavatelji poznate modne dizajnerice krenuti će u "modni lov" putem online dućana brenda H&M diljem svijeta.

Nakon brojnih suradnja sa slavnim modnim kućama kao što su Versace, Balmain, Giambattista Valli i drugi, H&M udružio je snage s irskom dizajnericom Simone Rocha.

image
Iz kolekcije Simone Rocha x H&M
PRESS FOTO

34-godišnja kći dizajnera Johna Rocha, od samog izlaska iz školskih klupa nije prestala nizati nagrade struke, a publici je postala prepoznatljiva po bajkovitim i naglašeno romantičnim kreacijama.

image
Irska dizajnerica Simone Rocha poznata je po bajkovitoj viziji mode
PRESS FOTO

U njezinim kolekcijama prevladavaju najfiniji materijali, haljine bogatog volumena, mašne, til, perlice i brojni "lutkasti" detalji pa tako ni kolekcija za H&M ne odskače o prepoznatljivog stila hvaljene dizajnerice.

image
Iz kolekcije Simone Rocha x H&M
PRESS FOTO

Ženska, muška i dječja kolekcija Simone Rocha x H&M svjetlo dana ugledat će sutra, 11.03.2021. godine, no za razliku od prijašnjih dizajnerskih kolekcija koje je poznati high street brend do sada izbacio, a zbog kojih se od jutra čekalo u redovima pred dućanima, ovo će shopping iskustvo biti nešto drugačije.

image
Iz kolekcije Simone Rocha x H&M
PRESS FOTO

Naime, limitirana kolekcija moći će se kupiti isključivo online, uglavnom s početkom u 9 sati ujutro. Kolekciju će moći kupiti i stanovnici Hrvatske, a ovaj put će se najpoželjnijih komada dočepati najbrži, a ne oni sa ekskluzivnom pozivnicom.

Cijene hit komada ženske kolekcije

Najpovoljniji komadi iz kolekcije su mašne za kosu (set od tri komada) te sokne, koje će se prodavati po cijeni od 29,90 eura, a najskuplje cipele za 249 eura.

Ženski bež baloner s mašnama prodavat će se po cijeni od 179 eura, ružičasti kaput s puf rukavima po cijeni od 199 eura, a crni baloner naglašenog volumena, također po cijeni od 199 eura.

Haljine će se moći kupiti po cijenama od 99 do 199 eura, a hkale tartan uzorka, na koje su mnoge influencerice "bacile oko", po cijeni od 89,90 eura.

Linker
19. travanj 2024 23:57