Promo
I sama je kupila nekoliko

Svjetska influencerica očarana je haljinama dizajnerice Aleksandre Dojčinović

Jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica Lena Terlutter, koju na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi, ovoga je ljeta uživala na našoj obali i to na poziv dizajnerice i prijateljice Aleksandre Dojčinović, čijim je haljinama Lena naprosto oduševljena.

Naša obala ove je godine privukla mnoge slavne osobe, a među njima i najpoznatiju njemačku influencericu i jedno od najpraćenijih uopće, 36-godišnju Lenu Terlutter. Na poziv prijateljice i dizajnerice Aleksandre Dojčinović stigla je u Split te se odmah bacila na isprobavanje Aleksandrinih haljina. Nekoliko njih odabrala je za svoj ljetni odmor, a u jednoj je spremno pozirala za Instagram i to u Dubrovniku. Lena se između ostalog dvadeset godina bavila modelingom te je danas ponosna supruga, majka i poslovna žena. Naime, u rodnom Kölnu vlasnica nekoliko vrlo popularnih modnih trgovina.

Promo

"Kada smo se nedavno vidjele u Francuskoj, Leni sam predložila Hrvatsku kao destinaciju za ljetni obiteljski odmor, što je ona objeručke prihvatila, budući da se naslušala priča o našim ljepotama i već se dugo u to htjela uvjeriti iz prve ruke. Meni se to učinilo i kao lijepa prilika za promociju našeg turizma po svijetu, budući da je Lena istinski influencer današnjice, ne samo s obzirom na broj pratitelja na društvenim mrežama, već i zato što su njezin potencijal prepoznale i najveće modne kuće današnjice poput Chanela, Diora i Cartiera, s kojima redovito surađuje. Uz to, velikim me ponosom ispunjava to što ju je i Lei Lou estetika osvojila na prvu", otkrila nam je Dojčinović.

Promo

Njezin butik u Splitu posjetili su i drugi slavni blogeri poput Bryanboya i Tamare Kalinić. Lena je u Hrvatskoj provela deset dana u društvu supruga Leonarda i dvije kćerkice Lole i Mille.

"Iznimno sam sretna što se Lena tako lijepo provela kod nas i što sam ju imala prilike ugostiti. No, naša suradnja neće stati samo na ovom ljetnom susretu, nego već planiramo i neke projekte u budućnosti. Osim nje, pozvala sam još neke svoje slavne prijatelje i suradnike da nas posjete i iz prve se ruke uvjere u ljepote naše zemlje i nadam se da ćemo ih vrlo skoro imati prilike vidjeti u Zagrebu ili na Jadranu", najavljuje Dojčinović očito radnu jesen.

Promo

Promo

Linker
23. travanj 2024 21:11