Udobnost prije svega

Trenirka je sve što trebamo ove jeseni i zime: Novom kolekcijom ELFS-i slave jubilarnu godišnjicu

Jedan od najpopularnijih domaćih brendova osmislio je nove sportske komade, ali s prepoznatljivim printom koji je na modnoj sceni prisutan već deset godina.

Jesu li trenirke zamijenile haljine koje smo obožavali sezonama ili nas tek očekuju modna iznenađenja koja smo inače u starim normalnim vremenima navikli gledati na glamuroznim ELFS modnim revijama, pokazat će naredni modni period.

image
DANIJEL GALIC

Sportski i ležerni komadi modni su imperativ postali zahvaljujući trenutnoj situaciji pandemije uzrokovanom širenjem virusa COVID-19.

Najnovija kolekcija ELFS pamučnih trenirki dostupnih u dućanima branda u Rijeci, Zagrebu i Splitu te web shopu jubilarnog je karaktera jer obilježava desetu godišnjicu sada već legendarnog printa koji su proslavile regionalno popularne pjevačice Severina i Jelena Rozga.

image
DANIJEL GALIC

Nove LOVE ELFS trenirke dolaze u četiri hit boje sezone: lila, rozoj, plavoj i sivoj, a svaka od njih je nosiva u mnogim prilikama. Osim što ih možete isfurati na tenisice s debelim potplatima, odlične su i u kombinaciji s gležnjačama ili pak salonkama na visoku petu za urbani look.

image
DANIJEL GALIC
image
DANIJEL GALIC
image
DANIJEL GALIC

Čitajte i:

Kanari? Hvar? ELFS-i pozivaju da uz njihove glamurozne modele mislima otputujete gdje želite

Vedrina u sivim danima! Diana Viljevac novom kolekcijom evocira dane bezbrižnosti i elegancije

Stigla je nova kolekcija: Predstavljamo vam LC x gg trenirke u 8 neodoljivih boja

Linker
19. travanj 2024 08:49