Ružica Gami
Fura ih u novom spotu

Veseli komadi iz nove kolekcije domaćeg brenda idealni su za bezbrižno ljeto: Obožava ih i Luka Nižetić

Luka Nižetić prošloga je tjedna predstavio svoj najnoviji singl i video spot 'Ae' kojim je proslavio kraj izolacije i ulazak u ljeto. Tom prigodom snimio je i niz promotivnih fotografija na kojima je predstavio svoj idealan ljetni stajling uz komade iz najnovije kolekcije domaćeg modnog brenda Sheriff & Cherry.

Domaći glazbenik Luka Nižetić na fotografijama, snimljenim u njegovoj ljetnoj oazi na otoku Visu, nosi modele iz najnovije Sheriff & Cherry EDITION 1 kolekcije za ljeto 2020 godinu.

Ružica Gami

Riječ je o kimonu, muškoj tunici s kapuljačom te kompletima kratkih hlačica i košulja s upadljivim bojama i motivima sidra, brodskog užeta, nautičkih zastava te s nezaobilaznim „flintstones" uzorkom.

Svi modeli izrađeni su od laganog organskog pamuka tzv. poplina. Naravno, Luka je svoje oči od sunca (i znatiželjnih pogleda) skrio prepoznatljivim Sheriff & Cherry sunčanim naočalama iz najnovije serije Capitano koje karakterizira simbol isprepletenog zlatnog brodskog užeta na sredini okvira te visokokvalitetne organske leća koje vjerno dočaravaju vrhunsku kvalitetu svih Sheriffovskih modela. Ukratko, Luka je na fotografijama predstavio idealne stylinge i kombinacije za zabavno, bezbrižno i šareno ljeto koje je pred nama!

Ružica Gami

Ružica Gami

Sheriff&Cherry kolekcija za ljeto bez granica i stresa odlično su uklopila u cijelu „Ae" priču, osobito zbog njezina značenja. „ Riječ je o jedinstvenoj splitskoj uzrečici koja ovisno o kontekstu u kojem se sugovornici nalaze, tonalitetu i gestikulaciji pri izgovoru može predstavljati različite emotivne i komunikativne reakcije, od čuđenja, potvrde, ushićenja, ravnodušnosti ili pitanja, što je svakako stavlja u jedan od niza fenomena Dalmacije", pojasnio je Luka.

Osim na fotografijama koje prate izlazak singla „Ae" Luka se u modelima iz Sheriff&Cherry kolekcije pojavljuje i u originalnom i tehnički zahtjevno izvedivom video spotu za koji je zaslužan talentiran i hvaljen redatelj mlađe generacije Dinko Šimac.

Ružica Gami

"Odlučio sam provesti Luku kroz neke od prepoznatljivih video sekvenci iz bogate povijesti splitskog glazbenog stvaralaštva. Rekreirali smo razne spotove poznatih glazbenika poput Dina Dvornika, Magazina i Severine i stavili Luku na njihova mjesta, nastojeći kroz njegov geg i outfit te dodatnu animaciju biti što bliži originalu". A već je na prvi pogled očito kako je jedinstvenog i određeni retro štih Sheriff & Cherry kolekcije uvelike pridonio finalnom video rezultatu.

Svi modeli iz najnovije Sheriff & Cherry kolekcije EDITION 1 dostupni su na www.sheriffandcherry.com.

Čitajte i:

Sheriff & Cherry uvodi nas u zabavno ljeto: Nova kolekcija savršena je za odličan ljetni provod

Sheriff & Cherry - nakon naočala, stigla i prva kolekcija odjeće

Kampanja za novu BiteMyStyle kolekciju Zorana Aragovića priziva pozitivnu energiju 80-ih

Luka zapjevao s klapom: Nije htio više čekati, nego rasplesano dočekati popuštanje mjera izolacije

Linker
22. ožujak 2023 21:09