Kolekcija za odvažne

Za žene koje vole glamur: Omiljene kuće visoke mode zajedno izdale kolekciju obuće!

Jimmy Choo i Mugler izdali su kolekciju koja već osvaja srca zaljubljenica u modu!

Od kada je 2000. godine u premijerno prikazanoj 3. sezoni serije Seks i grad alter ego Sarah Jessice Parker, Carrie Bradshaw vikala da je izgubila svoje "Choo" cipele dok je lovila trajekt, ime britanske kuće visoke mode postalo je prepoznatljivo.

Brend koji je u ranim 90-ima razvio istoimeni dizajner s britanskom modnom poduzetnicom Tamarom Mellon ostao je dio ormara dama poznatih po dobrom i "skupom" ukusu.

image

Jimmy Choo brend pokrenut je ranih 90-ih.

JIMMY CHOO

Popularnost im ni danas ne pada, a mnogima omiljen brend obuće sada se udružio s kreativnim direktorom Muglera, Caseyjem Cadwalladerom iz čega su se rodili modeli o kakvima su zaljubljenice u modu do sada samo sanjale.

"Mugler i Jimmy Choo suradnja govori o snazi ​​- naše su žene snažne, glamurozne i imaju kontrolu", objasnila je kreativna direktorica brenda Sandra Choi o kolaboraciji popularnih brendova pa se dotaknula aktualne kampanje čije fotografije privlače pažnju.

image

Jimmy Choo kolekcija u suradnji s Muglerom.

JIMMY CHOO

Čitajte i: Moda za novo doba: Dolce & Gabbana odbacuje životinjsko krzno, što je oduševilo mnoge

"Ovdje su naše žene doslovno središte svake slike - one su zvijezde. Dodatnu dimenziju dodaje i činjenica da je fotografije iza objektiva snimila žena. Harleyjin rad uvijek slavi ženstvenost, pogled na ženu iz perspektive druge žene. Postoji inherentna snaga u tome, što je poprilično Mugler, a suštinski Jimmy Choo", objasnila je Choi.

image

Jimmy Choo sandale na vezanje do koljena - 23.304,00 kn

JIMMY CHOO

Još jednu odličnu suradnju komentirao je i direktor Muglera koji smatra da obuća zaokružuje look pritom definirajući karakter.

image

Jimmy Choo gležnjače-čarape na petu: 8.245,00 kn

JIMMY CHOO

"Uvijek sam povezivao Jimmyja Chooa s vrlo jakim osjećajem za skulpturu u cipelama, ravnotežom oštrine i oblina. I Mugler i Jimmy Choo napredni su i senzualni, a oba brenda nose jake i samouvjerene žene. Zato ova suradnja ima toliko smisla. Postoji jasna sinergija između Sandre i mene kada radimo zajedno", ispričao je američki modni dizajner o cipelama iz nove kolekcije koje na izvrstan način prikazuju savršenu podudarnost poznatih brendova.

image

Jimmy Choo gležnjače-čarape na petu: 8.245,00 kn

JIMMY CHOO

Kombinirajući umjetnički dizajn Jimmyja Chooa s detaljima svojstvenih Mugleru, linija sadrži i modne dodatke poput čarapa koje odražavaju poseban dizajn luksuzne modne kuće. Tu su i metalne sandale na vezanje, kao i one neonske za modno odvažne koji se žele istaknuti.

image

Jimmy Choo salonke s prozirnim čarapama - 18.033,00 kn

JIMMY CHOO

Modeli iz nove kolekcije dostupni su u trgovinama i online na jimmychoo.com.

image

Jimmy Choo salonke - 5.986,99 kn

JIMMY CHOO
Linker
21. travanj 2024 06:26