divni cloud&co.

Samo uz limitirano izdanje nove Glorije: Hit ljetni nakit jedinstven je začin šarmantnim ljetnim stajlinzima

Posebno limitirano izdanje nakita Cloud&Co. možete kupiti samo uz novu Gloriju. Limitirano izdanje magazina Gloria i Cloud&Co. nakita možete pronaći od sutra na svim kioscima po cijeni od 49 kuna. Odaberite svoju boju i uklopite ga uz vaše vesele ljetne lookove.

Ljetni stajlinzi nisu potpuni bez dobrog komada nakita, no na vrućini nekada nam čak i najmanji komad smeta. U tim trenucima poželimo imati jednostavan nakit koji možemo nositi na više dijelova tijela. Ako ste u potrazi za takvim nakitom, imate sreće jer hit detalji brenda Cloud&Co. zaista su svestrani.

Naime, njihov 3 u 1 nakit idealan je za kombiniranje te se može nositi na tri različita načina, a izvrsno se uklapa u svaki stil i nosiv je s raznim odjevnim komadima.

image
Cloud&Co. nakit samo uz novu Gloriju!
PROMO

Kao ogrlica

Perlice u veselim ljetnim bojama vrlo su šarmantne oko vrata uz šarene boho haljine, crop topove i lepršave suknje.

Kao narukvica

Ako pak više volite narukvice, Cloud&Co. nakit može lako zaigrati i tu ulogu. Za fora efekt nanižite nekoliko različitih boja nakita ili pak onu koja odgovara bojama vašeg outfita.

image
Cloud&Co. nakit samo uz novu Gloriju!
PROMO

Kao nanogica

Ukrasi oko gležnja pomalo su zaboravljeni, ali ne zadugo. Takozvane nanogice nosite kao dio stajlinga za plažu ili sa ženstvenim haljinama.

Ako volite nakit, sigurno će vas razveseliti što uz novi broj Glorije možete kupiti limitirano izdanje neodoljivog Cloud&Co. nakita po cijeni od 49 kuna. Hit modni dodatak dolazi u četiri boje - bijeloj, zelenoj, koraljnoj i šarenoj s prepoznatljivim Cloud&Co. oblačićem.

image
Gloria produkcija
Linker
10. travanj 2024 03:55