Igor i Severina sa smiješkom uživaju u Madridu
 Instagram/privatni album
istančan modni ukus

Severina blista uz zadovoljnog supruga i torbicu od 12 tisuća kuna

Za romantični bijeg slavnog para se ne bi ni znalo da Severina nije bila oduševljena fotografijom sa suprugom koju je morala objaviti na svojim društvenim mrežama. Njome je još jednom je opravdala titulu modne ikone

Poznata splitska pjevačica Severina Kojić je svog supruga Igora poželjela razveseliti, pa je nakon humanitarnog koncerta Splitu, s njim odlučila posjetiti jedan od najljepših i najprestižnijih stadiona svijeta - Santiago Bernabeu.

Par je uživao u VIP dijelu stadiona koji je dom kraljevskog kluba Real Madrida, a nekadašnji golman i pjevačica napravili su fotografiju za uspomenu. 30-godišnji Igor nije skidao osmijeh s lica, a Severina ni na stadionu nije zanemarila svoj istančan modni ukus: nosila je torbicu koja se može vidjeti na ramenima nekih od najbolje odjevenih žena svijeta.


mytheresa.com
Torbica Valentino Garavani Rockstud Spike na stranici mytheresa.com ima cijenu od 1680 eura, a trenutno je rasprodana

Njezinu prozirnu torbicu potpisuje Valentino, a iznos joj je 12.500 kuna. Kombinirala ju je uz dizajnersku bijelu majicu i traperice visokog struka. Uz torbicu u kojoj se ne može ništa sakriti i svog supruga koji je 15 godina mlađi, Severina je bila 'otvorena knjiga', pa je uz neodoljivu fotografiju sretnog para, samo dodala 'Moj život'.

Moj život #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Linker
16. travanj 2024 11:32