Vatreni model

Hailey Bieber zaljubila se u ovu izazovnu crvenu haljinu: Pronašli smo 12 alternativa

Ušli smo u horoskopsku vladavinu lava i to znači samo jedno – vrijeme je za crvenu boju od glave do pete!

Monokromatske odjevne kombinacije garantiraju besprijekoran izgled. Zna to dobro i Hailey Bieber koja je prije nekoliko dana viđena u vatreno crvenom izdanju. U društvu supruga Justina Biebera izašla je na večeru i privukla pažnju u zavodljivoj haljini koja savršeno pristaje njenoj vitkoj figuri. Kao prava potpora Justin ju je pratio svojim modnim odabirom te je za ovu prigodu odjenuo crvene hlače. No za razliku od supruge on je, kako bi umirio dojam, posegnuo za neutralnim opcijama bijele majice i crne obuće.

Dizajn haljine potpisuje dizajnerica Magda Butrym, a Hailey je već više puta viđena u njezinim kreacijama što daje naslutiti da je obožavateljica rada ove dizajnerice.

Iako izrađena od jednostavnog rastezljivog materijala, ova midi haljina dizajnom apsolutno je senzacionalna. Od naboranih dijelova koji su savršeno pozicionirani kako bi naglasili svaku oblinu sve do dubokog V izreza ukrašenog trendi 3D cvjetnim aplikacijama ova će se haljina jednako dobro nositi i u svečanijim prigodama.

image

Magda Butrym;Net-a-Porter (1635 €)

PROMO

Hailey je haljinu stavila u prvi plan pa joj je stoga dodala skladne modne dodatke u vidu klasičnih crvenih sandala s tankim remenčićima te manje crvene torbe. Pritom je nakit svela na minimum i uključila tek decentnu ogrlicu i trenutno popularnu nanogvicu. Međutim, ova će se haljina jednako dobro spojiti s crnim dodacima, ali i zlatnim komadima s kojima će tvoriti savršenu odjevnu kombinaciju za sve vatrene lavice čija je horoskopska vladavina u tijeku. Zavirite u našu preporuku i obilježite sezonu haljinom u ovoj senzualnoj boji.

image

H&M (29,99 €)/Jacquemus;Net-a-Porter (340 €)/Mango (99,99 €)/H&M (29,99 €)/P.A.R.O.S.H.;Farfetch (485 €)

PROMO
image

Mango (220 €)

PROMO
image

Loulou x Rue Ra;Farfetch (462 €)/Speechless;Nordstrom (58,08 €)/Mango (320 €)/H&M (84,99 €)/Zara (129 €)

PROMO
Linker
05. ožujak 2024 12:10