MODNI REPORT

Hit print i na zagrebačkoj špici: Olja Vori nosi kaput s uzorkom koji obožava i Anne Hathaway

Iako ga mnogi izbjegavaju, kroz godine dokazano je i pokazano da leopard uzorak može izgledati fantastično. Nosile su ga Joan Collins, Kate Moss, nedavno je u njemu zablistala i Anne Hathaway, a obožava ga i Olja Vori.

Nije je bilo teško zamijetiti na zagrebačkoj špici - a sve zahvaljujući komadu upečatljivog uzorka. Iako ga mnogi izbjegavaju jer im je "previše", leopard print doživljava pravi uzlet i mnogi smatraju kako će ovo biti njegova godina. I dok ga je Anne Hathaway nedavno nosila od glave do pete, Olja Vori u tom jakom uzorku ima samo kaput koji je kombinirala s klasičnim modnim dodacima u crnoj boji.

image

Olja Vori

JOSIP MOLER/ CROPIX

Upravo je to i najjednostavniji i najefektniji način nošenja tog printa, a koji možemo očekivati da će biti poželjan ove godine jer nikada ne zastarjeva. Kaput leopard printa tako je predstavljen i prije par dana na Tjednu mode u Kopenhagenu na reviji brenda Rotate, a dodatno je "odjeknuo" jer ga je nosila glumica Lisa Rinna, najpoznatija po reality seriji "The Real Housewives of Beverly Hills", ali i po ulogama u "Melrose Placeu" i "Days of Our Lives". Ona je pistom prošetala u oversized, čupavom kaputu prepoznatljivog životinjskog uzorka ispod kojeg je nosila crni, jednodijelni kupaći kostim.

image

Lisa Rinna

OCK CYNTHIA ANDERSON/SHUTTERSTOCK

A čini se kako je cijelu galamu oko printa digla glumica Anne Hathaway koja je na haute couture reviju brenda Valentino u Parizu stigla u mini haljini i tajicama u kojima je ukrala svu pozornost. Radi se o komadima, naravno, talijanske kuće Valentino, a dodatno su se isticali jer je sve bilo dodatno naglašeno šljokičastim detaljima. Uz sve to, Anne nije igrala na sigurno čak ni s modnim dodacima - i torbica i cipele su bile u istom, femme fatale printu.

image

Anne Hathaway

OLIVIER BORDE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 18:38