Zvjezdani prvi red

Jessica Alba bila je glavna zvijezda na reviji talijanske modne kuće

Glumicu ne viđamo često u javnosti, a na modnoj reviji blistala je u trendovskoj modnoj kombinaciji.

Modnom revijom brenda Miu Miu završen je Tjedan mode u Parizu, samim tim je i okončan modni mjesec za vrijeme kojeg su luksuzne kuće predstavile kolekcije za jesensku sezonu 2023. godine. Miu Miu je u prve redove privukao brojna slavna lica. Pozivnice su dobile svjetske influencerice, glazbenice kao i holivudske glumice.

Jessica Alba jedna je od njih - glumica i zvijezda filma "Honey" ne pojavljuje se često na ovakvim događajima pa je tim više privukla dodatnu pažnju na sebe. Početkom ožujka, također je prisustvovala reviji kuće Balmain, a za Miu Miu je odjenula njihove komade iz prethodne kolekcije. Glumica je nosila tamni komplet u boji crnog vina s gotovo neprimjetnim kariranim uzorkom, strukirani kaput prebačen preko ramena te gležnjače s glomaznom petom. Dugu, tamnu kosu raspustila je u laganim valovima.

image

Jessica Alba

VIANNEY LE CAER/SHUTTERSTOCK

Osim Albe, prije predstavljanja kolekcije, fotografi su snimili pjevačicu Kylie Minogue koja se odlučila za razigranu ženstvenost, uz baršunasti komplet, bijelu torbicu od naborane kože te platforme s mašnom, kojom je uskladila detalj mašnice na mini haljini. Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Beckham razmijenili su nježnosti ispred fotografa, a na reviji su se našle i Alexa Chung, Camille Charriere, Tina Kunakey te Leonie Hanne.

image


Kylie Minogue

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Alexa Chung

VIANNEY LE CAER/SHUTTERSTOCK
image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
image


Tina Kunakey

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
image

Camille Charriere i Leonie Hanne

SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 07:43