Djevojke u haljinama

Kakva ljetna izdanja! Lucy Boynton i Jenna Coleman oduševile romantičnim outfitima

Lucy je odabrala mini haljinu, dok je Jenna oduševila u maksi primjerku s maksi ovratnikom.

Veselo, romantično i razigrano sredile su se britanske glumice Lucy Boynton i Jenna Coleman za odlazak na Wimbledon. Lucy Boynton, 29-godišnja zvijezda hvaljenog trilera „Blijedoplavo oko”, izgledala je odlično raspoložena dok je s prijateljicom dolazila na turnir, a kasnije se i potpuno uživjela u zbivanja na terenu. Za takvu posebnu dnevnu priliku Lucy je odjenula zatvorenu bijelu mini haljinu s crnim točkicama i dugim rukavima. Obula je crne dokoljenice i crne lakirane cipele, a sve je zaokružila malom jarkocrvenom ručnom torbicom. Nije skidala osmijeh s lica, pa izgleda da je odlučila kako joj ništa neće dan pokvariti, čak ni medijski napisi da je prekinula vezu s dečkom, 13 godina starijim glumcem Ramijem Malekom, piše Daily Mail.

image

Lucy Boynton u romantičnom dnevnom izdanju, prijateljica ima zanimljivu obuću

STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Romantičnim ljetnim izdanjem mogla joj je konkurirati samo 37-godišnja kolegica s kojom je sjedila na tribinama. Jenna Coleman, koju smo gledali kao kraljicu Viktoriju u istoimenoj seriji, nosila je dugačku haljinu prljavobijele boje, crvenog cvjetnog uzorka i s bijelim ovratnikom obrubljenim čipkom. I ona se odlučila za dugačke rukave, a obula je crvene sandale sa srednje visokim potpeticama. Kosu je ležerno povezala, a preko ramena je objesila bež torbicu marke Aspinal of London.

image

Jenna Coleman u cvjetnoj haljini

TIM MERRY/MIRRORPIX/PROFIMEDIA
image

Glumica se uživjela u zbivanja na terenu

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Iako ovih dana boravi u Londonu, Rami Malek nije uočen u blizini Wimbledona, barem ne kad je Lucy bila tamo. Njih dvoje vezu su počeli tijekom snimanja filma „Boemska rapsodija” 2017. godine, a posljednji puta su u javnosti viđeni zajedno još u veljači. Lucy čuva svoju privatnost i ne podnosi grubu znatiželju javnosti za njenu intimu, dok Malek nije tako osjetljiv – krajem prošle godine snimljen je u ugodnom druženju s kolegicom iz filma „Za smrt nema vremena” Léom Seydoux, držao se za ruke s tajanstvenom plavušom dok je u subotu izlazio iz hotela kako bi se uputio na koncert Brucea Springsteena u Hyde Parku u subotu, a na istom tom koncertu prilično se blisko družio sa zvijezdom serije „Kruna” Emmom Corrin. Bilo je između njih dvoje puno smijuljenja, šaputanja i nježnih dodira, a u jednom je trenutku Rami stavio Emmi ruku na koljeno.

Linker
23. travanj 2024 23:44