Za šetnju centrom

Najbolji look sa špice: Božo Vrećo nosio klasičan jesenski look začinjen crvenom torbicom

Zagrebačka špica "oživjela" je nakon ljetne pauze i proteklog vikenda centar je bio pun zanimljivih modnih kombinacija.

Sunčano, a svježe vrijeme na najbolji nas je način uvelo u prve dane rujna i time najavilo novu jesensku sezonu. Šetnja centrom Zagreba ovoga vikenda otkrila je jednu stvar - gotovo svi su završili s ljetnim odmorom i vratili se na gradske ulice, pa je centar metropole bio ispunjen poznatim i manje poznatim licima - a lijepo vrijeme dodatno je tome pridonijelo.

A za prve šetnje centrom nakon ljeta, prolaznici su odabrali najbolje modne kombinacije. Među njima se našao i princ sevdaha, glazbenik Božo Vrećo čija kombinacija nije prošla nezapaženo. Božo je odabrao jednostavnu, a opet efektnu kombinaciju koja je idealna za prijelazno razdoblje - a sastoji se od osnovnih komada koji se nalaze u svakoj garderobi.

image
JOSIP MOLER/ CROPIX
image
JOSIP MOLER/ CROPIX

Uz crne hlače zvonolikih nogavica kombinirao je sako na dvostruko kopčanje, s uzorkom tankih prugica, a crno-sivu kombinaciju podigla je crvena torbica zanimljivog oblika koja je bila zvijezda kombinacije - u modnim detaljima je tajna dobrog looka pa su torbica i sunčane naočale podignule ovaj street style look za rujansku špicu.

Linker
12. ožujak 2024 12:15