TOP ILI FLOP

Nameće li to Irina Shayk novi riskantan modni trend? Neće se svima svidjeti

Slavnu manekenku paparazzi su ‘uhvatili‘ na ulicama New Yorka dok je kćerkicu pratila u školu. No, Irina je po mnogima više izgledala kao da je spremna za šetnju pistom, a ne ulicama New Yorka.

Irina Shayk osim na pisti, očito i u privatnom životu voli riskirati kada je riječ o modnim outfitima. I što god odabrala slavna manekenka neće proći nezapaženo. A čini se kako Irina ovih dana najviše voli ‘trend bez hlača‘. Paparazzi su 37-godišnju manekenku snimili dok je 6-godišnju kćerkicu Leu De Seine, koju ima iz veze s glumcem Bradleyjem Cooperom, vodila u školu.

Od glave do pete odjevena u crno sa statment dugim kožnim kaputom, pomalo je izgledala kao da snima nove nastavke "Matrixa". No, ipak glavna zvijezda njezina outfita je bila predimenzionirana pamučna majica koju je uskladila s crnim visokim čizmama na petu iznad koljena. I naravno, bez hlača.

image

Irina Shayk u kožnom kaputu i crnoj majici.

DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA DIAMOND/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ovo nije prvi put da je Shayk odlučila odjenuti majicu kao haljinu i isfurati je bez hlača. Prije mjesec dana, 37-godišnja ruska ljepotica odjenula je oversized košulju koja joj je poslužila kao haljina. Sve je upotpunila oversized bjezerom. A u prvom planu su bile njezine sjajno utrenirane noge.


image

Poznata manekenka u plavom blejzeru i crnoj košulji.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Cijelu kombinaciju Irina je zaokružila s crnom torbicom preko ramena modnog brenda Hermes i Mary Jane crnim cipelama s potpeticom. Dugu smeđu kosu zategnula je u glatki konjski rep koji je bio ispleten u pletenicu.

Čini se kako je Irini ‘trend bez hlača‘ jedan od omiljenih jer i na milanskom Tjednu mode u rujnu kada je umjesto haljine nosila crnu majicu kratkih rukava s Tupacovom fotografijom.

image

Irina Shayk tijekom Tjedna mode u Parizu

INSTAGRAM

I taj put je oversized majicu iskombinirala čizmama leopard uzorka i ponovno u prvi plan istaknula duge noge. Ne znamo je li ovo nadolazeći trend ili je možda Irinu inspririrala sad već legendana scena iz hit serije "Seks i grad" gdje je Carrie Bradshaw isfurala ovaj look.

Linker
05. ožujak 2024 12:04