top look

Nosi titulu najstylish trudnice: Sienna Miller oduševila jednostavnom kombinacijom

Mnogima modna muza nastavlja oduševljavati sa svojim stylinzima koje je jednostavno ponoviti.

Glumica i manekenka Sienna Miller snimljena je kako uživa u šetnji Notting Hillom nakon što je prije mjesec dana potvrdila drugu trudnoću. 41-godišnja glumica koja je u drugom tromjesečju trudnoće, oduševila je jednostavnom, casualom combinacijom. Nosila je bež bluzu i pripijenu midi suknju cvjetnog uzorka, a u styling je dodala i maksi crnu torbu sa zlatnim lancima te je look upotpunila cool smeđim naočalama.

image
MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA MJ PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nije neobično što Siennu mnogi nazivaju najstylish trudnicom jer je već godinama zapravo jedna od britanskih zvijezda čije lookove svi obožavaju, a svoju je trudnoću svečano objavila na londonskom Tjednu mode gdje je modnom kombinacijom trudnički trbuh stavila u prvi plan. Naime, stigla je u kratkoj košulji-topu i prenaglašenoj puf suknji modne kuće Schiaparelli, a u kombinaciji je nosila i neobične cipele luksuznog brenda s realističnim odljevom prstiju.

Za njezinu trudnoću saznalo se ovo ljeto kada je viđena na Ibizi s partnerom Olijem Greenom, a zajedno su bili viđeni i u St. Tropezu gdje su ih fotografi snimili dok su uživali u obiteljskim trenutcima.

Glasine da je Sienna u vezi s Greenom pojavile su se u veljači prošle godine kako su zajedno snimljeni u New Yorku, a nedugo nakon toga vezu su i potvrdili na dodijeli filmskih nagrada BAFTA. Tada su zajedno napustili Royal Albert Hall u Londonu. Oli je također glumac, a uskoro ćemo ga moći gledati u nadolazećoj Netflixovoj seriji "Kruna" gdje će glumiti Ruperta Fincha, sveučilišnog prijatelja princa i princeze od Walesa dok su studirali na St. Andrews sveučilištu.

Glumica je majka desetogodišnje Marlowe koju je dobila s glumcem Tomom Sturridgeom, s kojim je u vezi bila od 2011. do 2015. godine.

Linker
05. ožujak 2024 12:10