modna lekcija

Outfit Emily Ratajkowski savršen je za vruće ljetne dane

Američka manekenka je ovom prilikom odjenula šik, ljetni outfit. Njen izbor bila je odjeća krem ​​boje.

Jedna od najljepših žena svijeta Emily Ratajkowski u posljednje vrijeme uživa u tihom i mirnom okruženju New Yorka. Prelijepa 31-godišnja manekenka šetala je ulicama Manhattana s bliskom prijateljicom.

Ratajkowski je ovom prilikom odjenula šik, ljetni outfit. Njen izbor bila je odjeća krem ​​boje, s gornjim dijelom bez rukava i s izrezom u sredini, učvršćenim uzicom.

Emily je nosila i svilenu suknju iste boje, a cijeli outfit zapečatila je smeđim štiklama na petu s otvorenim prstima.

image

Emily Ratajkowski ulicama New Yorka

ROKA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Manekenka i modna influencerica nosila je sivu torbicu sa srebrnim remenom s lancem, a kako bi zadržala jednostavnost nije nosila upečatljiv nakit.

image

Emily Ratajkowski

ROKA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Podsjetimo, ovih dana proširila se vijest da se Emily planira razvesti od supruga. Prema izvorima američkih medija, glumac je navosno varao manekenku. Ako je vjerovati glasinama, ni rođenje sinčića Sylvestra, kojeg su dobili lanjskog ožujka, nije uspjelo spasiti njihov brak.

U veljači su proslavili četvrtu godišnjicu braka, a u lipnju na njezinoj ruci više nije bilo vjenčanog prstena.

‘‘Da, varao je. On je serijski varalica. Jednostavno odvratno‘‘, navodi izvor za Page Six, međutim manekenka još uvijek nije službeno podnijela zahtjev za razvod.

image

Emily Ratajkowski i suprug Sebastian Bear-McClard

MIKE REED/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK MIKE REED/ACE PICTURES/SHUTTERSTOCK

Par se službeno vjenčao 2018. na tradicionalnom vjenčanju u zgradi suda u New Yorku. Nekoliko godina kasnije, 2021., na svijet su poželjeli dobrodošlicu svom sinu, Sylvesteru Apollo Bearu. Posljednji put su zajedno u javnosti viđeni prošle godine na francuskoj Azurnoj obali su bili gosti Filmskog festivala u Cannesu, nakon čega su se zaputili na odmor u Italiju.

Linker
24. travanj 2024 07:41