Campagne Bella Hadid x ABOUT YOU Automne/Hiver 2022. Bella Hadid x ABOUT YOU Fall/Winter 2022 Campaign.,Image: 746687319, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: About You via Bestimage/Bestimage/Profimedia

 ABOUT YOU VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA ABOUT YOU VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Povratak asesoara

Ponovno se nose trake za glavu kakve smo nosili 90-ih

Modni dodaci dolaze i prolaze, ali čini se da trake za glavu nikad ne nestaju iz naših ormara. Brojne slavne dame posebno su se obradovale povratku onih koje u većini nas bude nostalgiju...

Modni dodaci trijumfirali su 90-ih, a posebno popularni su bili dodaci za kosu. Kroz godine smo svjedočili povratku brojnih dodataka, a među najnovijim “povratnicima” su kopče za kosu i rastezljive trake za glavu.

Rastezljive, široke trake za glavu ne koriste se samo prilikom skincare rutine ili tijekom treninga. Sada ih možete (i trebate) nositi kao dio svakodnevnog stylinga.

Ovaj trend prigrlili su nostalgičari, ali i mlađe generacije što je vidljivo na društvenim mrežama. Poznate dame koje su prve počele "furati" rastezljive trake za kosu su modeli Bella Hadid i Hailey Bieber, ali i naše domaće influencerice ih rado nose. Jasno nam je i zašto - mogu se nositi s podignutom ili spuštenom kosom i svakom outfitu daju dozu sportskog chica.

Pogledajte kako ih nose slavne osobe i zaljubite se iznova u ovaj trend.

image

Nicola Peltz Beckham

PROFIMEDIA
image

Bella Hadid

PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 11:55