Inspirirala nas je

Špica kao modna pista: Oduševio nas je styling naše dizajnerice

Modna dizajnerica poznata po večernjim haljinama i suvremenim krojevima spojila je udobnost i chic.

Modni Tjedan mode održava se u Parizu, no i zagrebačka modna špica nudi jednako odvažne i inspirativne modne kombinacije koje izgledaju kao da dolaze iz prijestolnice mode. Jedna od stylish žena koja redovito servira sjajne kombinacije je i domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je odlučila spojiti element udobnosti i chica te je za zagrebačku špicu odabrala zeleni look koji je pokupio sve pohvale.

Dizajnerica je nosila zelenu kratku bundu od umjetnog krzna te hlače u istoj nijansi, a umjesto cipela na petu, odabrala je udobne Yeezy tenisice koje su stylingu dale na elementu udobnosti, ali i urbanosti. Uz zelene komade koji su "nosili" styling, dizajnerica je odabrala neutralnu bijelu dolčevitu te smeđu torbicu.

image


JOSIP MOLER/CROPIX CROPIX
image
JOSIP MOLER/CROPIX CROPIX

Sunčana subota na zagrebačkoj špici bila je idealna za modne kombinacije poput ove - dizajnerica je pokazala da monokromi outfiti ne moraju biti monoton niti dosadni, a ovom kombinacijom pokazala je kako je bunda u netipičnoj boji modni komad koji je potreban svakoj garderobi.

Linker
19. ožujak 2023 11:17