U ŠETNJI ŠPICOM

Stylish i po kiši: Dugi kožni kaput je must-have Zagrepčanki za prijelazno razdoblje

Crni kožni kaput ravnog kroja s pripadajućim pojasom pokazao se kao pun pogodak za ove modno osviještene dame, no nisu pogriješile niti one koje su odabrale modele u boji ili pak upotpunjene krznenim obrubom.

Na valu sve popularnije futurističke mode, dugi kožni kaputi koji nas asociraju na filmove poput "Matrixa" proteklih su se sezona nametnuli kao jedan od vodećih trendova. I dok su kožne jakne proljetni klasik koji "recikliramo" iz sezone u sezonu, elegantni kožni kaputi idealan su odabir za prijelazno razdoblje u kojemu ne nedostaje kišnih dana.

image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX

Tmurno i kišovito vrijeme ovoga vikenda nije spriječilo brojne Zagrepčanke da prošetaju gradom i na špici na Cvjetnom trgu pokažu svoje stylish modne kombinacije. Čini se kako su mnoge od njih jedva dočekale pospremiti debele zimske jakne i zamijeniti ih upravo trendi dugim kožnim kaputima, koji su za zimske temperature ipak malo pretanki.

image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX

Crni kožni kaput ravnog kroja s pripadajućim pojasom pokazao se kao pun pogodak za ove modno osviještene dame, no nisu pogriješile niti one koje su odabrale modele u boji ili pak upotpunjene krznenim obrubom. Neke od njih odlučile su se za udobna, ležerna izdanja i sparile ovaj komad s hlačama i niskim gležnjačama dok su druge dokazale kako kožni kaput može biti itekako ženstven u kombinaciji s kratkom haljinom ili čizmama s visokim potpeticama.

image
JOSIP MOLER CROPIX
image
JOSIP MOLER CROPIX
Linker
25. travanj 2024 13:49