Nonšalantni chic

Sve joj pristaje: Cate Blanchett spojila lepršavu košulju i vrećaste hlače u stilu trenirke

Holivudska glumica i zvijezda filma Tár gostovala je u showu Jimmyja Kimmela u neobičnoj kombinaciji s modne piste.

Početak godine za Cate Blanchett obilježen je psihološkom dramom Tár u kojem igra glavnu ulogu i za koji je zaradila nominaciju za nagradu Oscar. Glumica je tim povodom gostovala kod Jimmyja Kimmela za što je odabrala zanimljivu modnu kombinaciju, ovoga puta s potpisom dizajnera Jonathana Andersona za kuću Loewe.

Blanchett je odabrala outfit koji spaja eleganciju i ležernost - fluidnu košulju s mašnom kombinirala je s vrećastim hlačama u stilu trenirke, u boji ispranog trapera, a look je zaokružila s bijelim gležnjačama na visoku petu. Kulerskom izgledu pridonijele su i sunčane naočale i zlatni nakit. Ovakav spoj nekada nespojivih stilova obilježio je posljednju Loewe kolekciju, a look koji nosi Cate viđen je i na modnoj pisti.

image


Fotografije: Profimedia

Samo nekoliko dana ranije, na proglašenju nominacija za dodjelu Oscara, glumica je zablistala u potpuno elegantnom looku koji pristaje ulozi Lydie Tár - odijelo u boji pijeska nosila je uz kaput iste nijanse i stiletto cipele. Za Oscarom nagrađenu glumicu ovo je osma nominacija za prestižnu filmsku nagradu, čime se našla u elitnom društvu glumaca kojima je to uspjelo, kao što su Marlon Brando, Judi Dench i Geraldine Page. Zlatnog kipića već je osvojila za filmove The Aviator (2005) te Blue Jasmine iz 2014. godine.

image


ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 02:04