Stilska dinamika

Trend koji razbija zimsko sivilo: Šalovi u upadljivim bojama pravi su must have sezone

Šal je neizostavan modni dodatak mnogih zimskih kombinacija, a ove se sezone posebno nose oni u jarkim i upečatljivim bojama.

U hladnim zimskim danima ne izlazimo iz kuće bez mekanih, toplih i stylish modnih dodataka, a jedan od njih je neizostavan šal koji uspješno razbija zimsko sivilo te se savršeno uklapa u gotovo svaku modnu kombinaciju. Iako su šalovi u neutralnim tonovima bezvremenski komadi koji nikada nisu izašli iz mode, ove sezone na ulicama sve češće možemo vidjeti one u jarkim i upečatljivim bojama poput žute, zelene, plave ili crvene.

Ne moramo posebno naglašavati da je šal jedan od najvažnijih zimskih modnih detalja, a osim njegove estetske funkcije, on nas čitave zime grije te nam služi kao važan modni statement komad koji jednostavno moramo imati u garderobi. Posljednjih nekoliko godina posebno su popularni dugi šalovi koji izgledaju kao dekice i koje kao takve doslovno možemo ih nositi na razne načine.

image

Šalovi u bojama poput žute, plave ili crvene mush have su ove sezone

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Šalovi u boji savršeno su rješenje za stilsku dinamiku svake modne kombinacije

SARAH TREACHER LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

I dok se jedni odlučuju na jednobojne šalove, drugi se ne plaše riskirati sa šarenim verzijama ovog modnog dodatka

SARAH TREACHER LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Neutralne boje šalova i dalje su u modi, ali na ulicama sve više možemo vidjeti i one u jarkim, upečatljivim nijansama

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Osim estetske funkcije, šal nas cijelu zimu grije i služi nam kao važan modni dodatak koji trebamo imati u svojoj garderobi

VINCENZO GRILLO LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Jedna od najpopularnijih kombinacija ove sezone svakako je šal koji možemo nositi na teddy kaput, pulover od kašmira i omiljene traperice. Za sve one koji ne voli pretjerano improvizirati, idealno su rješenje jednobojni šalovi koji se uvijek daju vješto upariti s basic komadima.

No ako baš niste pretjerani ljubitelj minimalizma već više volite svježe i upadljive kolorite, šalovi u više različitih boja pun su pogodak. Šareni šalovi ili oni sa zanimljivim uzorcima u boji savršeno su rješenje za sve one kojima ne smeta da privlače poglede i budu u središtu pozornosti. S obzirom na to da ove sezone brojne trendseterice i it djevojke nose upravo šalove u bojama, odlučili smo pronaći nekoliko najpopularnijih komada za svaki budžet.

image

Crveni karirani šal od vune i pamuka Zara (22,95 eura)

ZARA
image

Pleteni šal s reljefnim pletenicama u kombinaciji boja Zara (25,95 eura)

ZARA
image

Šal sa životinjskim uzorkom Zara (19,95 eura)

ZARA
image

Šareni šal Marni (335 eura), Smeđi šal Burberry (520 eura), Crveni šal s uzorkom Missoni (985 eura)

NET-A-PORTER
image

Plavu šal Burberry (490 eura), Narančasti šal s uzorkom Loewe (490 eura)

PROMO
Linker
02. travanj 2024 18:07