Style star

U grunge raspoloženju: Planiramo nositi omiljenu kombinaciju Kate Moss

Složili smo outfit inspiriran ikonom Kate Moss - i planiramo ga nositi u ležernoj prilici prvom prilikom.

I dva desetljeća nakon supermodel Kate Moss jednako je utjecajna i inspirativna kada je riječ o street style outfitima. U šetnji Londonom snimljena je u modnoj kombinaciji kojom se vratila svojim grunge korijenima i pokazala da ovakve kombinacije ne poznaju prolaznost vremena.

Moss je tako nosila komade koji se danas spominju kao aktualni trend sezone - jedan od njih su "it" cipele - jednostavne crne balerinke s mašnom, koje se i nakon ljeta nose najčešće uz traperice, mini suknje i haljine. Kate Moss spojila ih je uz isprane traperice sive nijanse, crnu pamučnu majicu kratkih rukava te uz kožnu jaknu koja je cijelom looku dala rokerski duh. U rukama je nosila kožnu minimalističku torbu, a jedni detalj koji se izdvaja i koji suptilno podiže look je ogrlica s medaljonom - popularni modni dodatak kad je nakit u pitanju. Za jesensku šetnju gradom - idealna kombinacija koju je lako složiti - dio komada možda već imate u ormaru, a u suprotnom - pronašli smo ih u high street ponudi.

image

Kožna bomber jakna Bershka (25,99 eura)/ torba s remenom H&M (40,99 eura)/ pamučna majica COS (29 eura)/ kožne balerinke Mango (45,99 eura)/ ogrlica s privjeskom Mango (15,99 eura)/ isprane traperice Zara (25,95 eura)

PROFIMEDIA
Linker
05. ožujak 2024 12:10