zarahome.com
Manje je više

U čemu spavati kad je ovako vruće?

Kako lakše podnijeti vrućinu i pri tome izgledati odlično - goruće je pitanje ovih dana. I ne, ne mislimo samo na vaš dnevni stajling već i na onaj koji odabirete za počinak.

Kako lakše podnijeti vrućinu i pri tome izgledati odlično - goruće je pitanje ovih dana. I ne, ne mislimo samo na vaš dnevni stajling već i na onaj koji odabirete za počinak.

Iako većina žena spava u običnoj muškoj majici - jer je to najjednostavnije, a često i najjeftinije - debeli pamuk od kojih su izrađene nije baš najugodnija opcija za spavanje na visokim temperaturama. Zato radije uskočite u kratke pidžame i spavaćice od nešto tanjeg pamuka koji će dopuštati vašoj koži da "diše". I ostali će prirodni materijali, poput lana i svile, biti jednako dobar odabir za miran san.

Tkanine lagane kao pero i opušteni krojevi odličan su odabir za stylish odlazak u krevet, bilo da se radi o pamučnim kompletima ili elegantnim svilenim spavaćicama. Imajte na umu da bi vam trebalo biti što udobnije pa su spavaćice - s čipkanim dijelovima za one koji žele biti seksi i na +30 - idealan odabir za okretanje u krevetu. No, pri kupnji svilenih modela koji prate liniju tijela treba paziti da nisu preuski.

Pamučne slip haljine vječni su klasik, a u ponudi dućana dominiraju one ravnog kroja s gotovo neprimjetnim uzorkom ili u nježnijim bojama. Ali zato komplete krase uzorci, i to oni koji su hit ove sezone - cvjetni i tropski. Hlačice, košulje i majice s tankim naramenicama idealne su i za uparivanje, pa se od nekoliko kupljenih kompleta može složiti više kombinacija za spavanje. Kratki kombinezoni rezervirani su za one kojima su pidžame i spavaćice već dosadile, a i žele se samo jednim potezom presvući za krevet.

Iako je pri ovim temperaturama velika vjerojatnost da ćete spavati potpuno goli, među odabranim modelima, koje možete pogledati u nastavku, sigurno ćete pronaći onaj "pravi " za sebe.

oysho.com
Svilena spavaćica Oysho (259,90 kn)

zarahome.com
Pidžama Zara Home (gornji dio 159 kn, donji dio 159 kn)

zarahome.com
Spavaćica Zara Home (159 kn)

zarahome.com
Spavaćica Zara Home (399 kn)

topshop.com
Dvodijelna pidžama Top Shop (38 funti)

topshop.com
Pamučna pidžama s printom Top Shop (32 funte)

mango.com
Pamučni kombinezon Mango (169,90 kn)

oysho.com
Pamučni kombinezon Oysho (159 kn)

mytheresa.com
Svilena pidžama Olivia von Halle (258 eur)

oysho.com
Dvodijelna pidžama Oysho (gornji dio 119,90 kn, donji dio 199,90 kn)

netaporter.com
Svilena kratka spavaćica Fleur Du Mal (335 eur)

oysho.com
Spavaćica s cvjetnim printom Oysho (149,90 kn)

farfetch.com
Svilena spavaćica La Perla (148 eur)

mango.com
Pamučna pidžama Mango (gornji dio 79,90 kn, donji dio 79,90 kn)

Pamučna pidžama s uzorkom H&M (11,99 eur)

asos.com
Pidžama-komplet Bluebell (37,84 eur)

asos.com
Spavaćica Asos (29,73 eur)

Linker
29. travanj 2024 21:08