Demi Moore
 Profimedia, AKM-GSI
54 su joj godine tek

Zapanjujuće zgodna Demi Moore

Glumica Demi Moore pojavila se sinoć na premijeri svog novog filma 'Blind' u New Yorku i oduševila izgledom - u smislu mode, ali i ljepote!

Glumica Demi Moore pojavila se sinoć na premijeri svog novog filma 'Blind' u New Yorku i oduševila izgledom - u smislu mode, ali i ljepote!

Demi Moore u životu nisu baš uvijek cvjetale ruže. Emocionalno je dno dotakla 2011. kad se razvodila od glumca Ashtona Kutchera. Psihički rastrojena, čak se bila udaljila i od vlastite djece, tri kćeri koje je dobila u braku s Bruceom Willisom. Nedavno je proživjela još jedan veliki stres, kad su je tužili roditelji mladića Edenilsona Stevena Vallea koji se utopio u bazenu na njenom imanju, tijekom tuluma kojeg je organizirao Demin pomoćnik. Priznala je javno da je zbog tog šoka izgubila prednja dva zuba.

No, sve nedaće uspješno je prebrodila i opet je ona stara Demi kakvu pamtimo iz doba najveće slave – vedra, nasmijana, savršenog 'stasa i glasa'.

Mnoge je izgledom u 55-godini života bez daha sinoć ostavila na njujorškoj premijeri svog novog filma Blind, u kojem uz Aleca Baldwina i Dylana McDermotta tumači jednu od glavnih uloga. Odlično je isfurala najprovokativniji modni trend ljeta – cvjetno odijelo, i iako na hlačama i sakou prevladavaju boja ciklame i zelena, ona je sasvim uspješno u ovaj styling ukomponirala – ljubičaste salonke.

New York, NY  - Demi Moore  arrives at the
Profimedia, AKM-GSI
Demi Moore

Demi Moore at arrivals for BLIND Premiere, Landmark Sunshine Cinema, New York, NY June 26, 2017., Image: 339329771, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; RCF/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Demi Moore at arrivals for BLIND Premiere, Landmark Sunshine Cinema, New York, NY June 26, 2017., Image: 339329807, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; RCF/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Linker
02. svibanj 2024 00:18