Ivana Kutni Mihić
Najljepši kalendar

Brodski dnevnik najslađih manekena: 'Njihove slike pronijet će glas o ljepotama Jadrana po svijetu'

Članovi riječke Udruge za sindrom down uživjeli su se u uloge članova posade i gostiju na snimanju kalendara domaće putničke agencije, koji će iz Opatije biti poslan na dar poslovnim partnerima diljem svijeta.

Da slika govori više od tisuću riječi, pokazalo je petnaestero štićenika riječke Udruge za sindrom Down, čiji su se članovi uživjeli u uloge posade i gostiju putničkog broda Katarina, s čije palube domaći i strani gosti upoznaju ljepote jadranske obale te odradili maestralno snimanje pred objektivom Ivane Kutni Mihić.

Ivana Kutni Mihić
Maja Veranič opustila se na palubi

Snimanje na luksuznom brodu

Usidren u Opatiji, luksuzni brod ovaj put je poslužio kao scenografija za snimanje kalendara koji će turistička agencija Katarina-line otisnuti u tri tisuće primjeraka i darovati svojim poslovnim partnerima diljem svijeta.

Ivana Kutni Mihić
Vid Gržalja uživio se u ulogu konobara

- Pandemija koronavirusa stopirala je brojne planirane aktivnosti naše udruge pa smo se u takvoj situaciji okrenuli budućnosti, a kalendar je snimila fotografkinja Ivana Kutni Mihić, koja redovito prati naše aktivnosti - kaže Karolina Hauptfeld, voditeljica udruge za magazin Gloria.

Ivana Kutni Mihić
Hana Starčević, Rita Sušanj i Hana Hauptfeld

Misao vodilja projekta je uključivanje članova udruge u sve segmente društvenog života te senzibiliziranje javnosti prema potrebama osoba s poteškoćama u razvoju.

Ivana Kutni Mihić
Modeli Matia Pešorda, Magdalena Zdrilić, Chiara Cetina, Maja Veranič, Hana Hauptfeld, Klara Anić, Rita Sušanj, Ana Marot, Andro Simunić, Vid Gržalja, Matea Glavan, Goran Kovačević, Ema Krupić, Goran Galogaža i Hana Starčević.

- Ljepota je u različitosti, a snimanje je proteklo u odličnoj atmosferi, čemu su najviše pridonijeli naši modeli - zaključuje gospođa Hauptfeld.

Ivana Kutni Mihić
Klara Anić i Ana Marot zaigrale su se u kabini

Pročitajte i:

'Svi smo uz nju!': Teška bolest njihove mlade prijateljice izazvala splitske sportaše da trče za nju

Tri poznate dame govore o ljepoti, što čine za svoje zdravlje i koliko im je važno osobno zadovoljstvo

Pola godine tuge za djevojčicom stradalom u potresu: 'Svako malo pomislim na nju, najgore mi je navečer'

Linker
18. travanj 2024 05:48