4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Uživaju zajedno

Cameron Diaz o majčinstvu: 'Mjesecima sam u karanteni, kuham svaki dan, suprug uspavljuje dijete'

Nakon pet godina braka i žarke želje da postanu roditelji, glumica i glazbenik u tome su uspjeli krajem prošle godine kada je u njihov dom stigla kćerkica.

Kada je prije nešto više od tri mjeseca tajnovita glumica Cameron Diaz objavila da su ona i suprug Benji Madden postali roditelji te da žele privatni život voditi daleko od očiju javnosti, ta je vijest došla kao iznenađenje svima. Glumica je postala majka s 47 godina, kćerkica se zove Raddix. Sada, nakon što je prošlo nešto vremena Diaz se ipak otvorila o majčinstvu, u intervjuu svojoj prijateljici Katherine Power opisala je kako izgledaju dani nje i Benjija kao novopečenih roditelja.

"Volim biti majka. To je naj, naj, najbolji dio mog života. Tako sam zahvalna i sretna, to je najbolja stvar ikad, i imam sreće što to prolazim s Benjijem", kazala je uzbuđena glumica.

Iako su se prvi mjeseci njihovog roditeljskog života poklopili s pandemijom koronavirusa, Diaz je rekla kako su je majčinstvo i kćerkica držali u 'balončiću' čak i prije nego su stigne upute za ostajanje doma. Diaz i Madden kćerkicu su dobili krajem prosinca 2019.

10/11/2019 EXCLUSIVE: Cameron Diaz is Spotted Shopping at Whole Foods in Beverly Hills, California. The 47 year old actress wore a white t-shirt, denim jacket, baggy pants, sandals, and carried a white Goyard tote bag. 



**VIDEO AVAILABLE**, Image: 476266661, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Nakon što se povukla iz svijeta glume, Cameron Diaz uživa u obiteljskom životu.

"Ionako živim u jednom obliku karantene jer imam tri i pol mjeseca staru bebu. Tako da mi je život potpuno tih i miran posljednjih mjeseci. Ali prije sam mogla dočekivati i primati prijatelje cijelo vrijeme, a sada jednostavno ne vidim nikoga", ispričala je Cameron.

Svaku večer kuha

Glumica je kazala i kako voli taj svoj mjehurić, voli biti doma sa suprugom i kuhati. Obitelj im ima dnevni raspored, a svaku veer roditelji imaju svoj posebni zadatak.

"Ja moram kuhati svaku večer. Nakon što okupamo našu bebu i stavimo je na spavanje, Benji je stavlja u krevet, tako je dobar. Nevjerojatan je otac, jako sam sretna što je on otac mog djeteta. On je stavlja u krevetić, a ja odem u kuhinju i krenem kuhati večeru. Naspem si čašu finog, crnog vina, počnem kuhati, upalim si neku seriju", opisala je obiteljsku idilu koju žive posljednjih mjeseci.

Osim što si vrijeme kod kuće ispunjava poslom, Diaz je otkrila još jednu taktiku koja joj pomaže nositi se s koronavirusom, a to je da ne misli previše unaprijed - najdalje što razmišlja je iduća dva tjedna.

"Način na koji prolazim to je da ostajem u sadašnjosti, ostajem tu i sada", zaključila je Cameron Diaz.

Pročitajte i:

Linker
21. travanj 2024 11:26