PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Obiteljska sreća

Brooklyn konačno stigao: Nastariji Beckhamov sin otkrio gdje je otputovao bez djevojke

Nakon duga tri mjeseca izolacije na različitim kontinentima, čini se kao da su se svi članovi obitelji Beckham ujedinili i to na njihovom seoskom imanju, jedna objava najstarijeg sina Brooklyna daje naslutiti kamo je otputovao s aerodroma u New Yorku gdje je viđen prije vikenda.

Nakon što je tri mjeseca proveo odvojen od roditelja i obitelji Brooklyn Beckham dao je naslutiti da se konačno sastao s njima. Dok su David i Victorija Beckham, izolaciju odlučili provesti na vlastitom imanju s preostalo troje djece Romeom (17), Cruzom (15) i Harper (8), Brooklyn (21) se izolirao s djevojkom Nicolom Peltz u Sjedinjenim Državama.

Dok je njegova velika obitelj uživala na imanju u Cotswoldsu, najstariji sin bivšeg nogometaša i pjevačice/dizajnerice zasigurno je uživao uz svoju djevojku, no svatko na svojoj strani Atlantskog oceana. Putovanja između SAD-a i Europe, odnosno Ujedinjenog Kraljevstva bila su vrlo restriktivna.

Instagram
Snimka obiteljskog psa koju je Brooklyn Beckham podijelio na Isnta Storyju.

Sada je Brooklyn objavio snimku jednog od obiteljskih pasa, koji trčkara od sreće. Bez ijedne riječi, na Insta Storyju, samo kratki video psa, govori mnogo - da je najstariji sin Beckhamovih konačno stigao na obiteljsko imanje.

Putovanje bez djevojke?

Posljednje gdje je Brooklyn viđen je na aerodromu JFK u New Yorku, gdje je stigao s Nicolom. Oboje su imali crne maske preko lica, ali samo je Brooklyn imao prtljagu, stoga ne bi uopće bilo nemoguće da je otvaranje granica i popuštanje mjera ovaj mladi Britanac iskoristio za posjet roditeljima, braći i sestrici.

06/25/2020 EXCLUSIVE: Brooklyn Beckham with girlfriend Nicola Peltz arrive at JFK Airport in New York City to catch a flight out. The inseparable couple were pictured with an array of high end luggage including a Chanel quilted bag, Goyard duffle bag, and a Supreme suitcase. Nicola, 25, wore a black hoodie, matching Levi jeans, and chunky Prada boots. **VIDEO AVAILABLE**,Image: 536055119, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Prije nekoliko dana Brooklyn i Nicola viđeni su na aerodromu JFK.

Iako je cijela obitelj aktivna na društvenim mrežama, još nitko od njih nije objavio zajedničku fotografiju. Dok se Victoria uglavnom na svom Instagram profilu aktivira po pitanju Pride mjeseca i LGBT prava te promovira vlastite brendove kozmetike i odjeće, David na svom otkriva više detalja iz obiteljskog života.

Tako je nedavno pokazao svoj novi hobi - pčelarstvo, a nedavno je pokazao da su i djeca svi osim najstarijeg Brooklyna, ozbiljno shvatili tatin uzgoj pčela. Zajedno su pozirali odjeveni u zaštitna odijela.

Osim toga, često se hvali fotografijama iz šetnji, bilo da po selu šeće s Victorijom ili ju spominje, kako kritizira njegovu odjeću - što je slučaj s njegovim posljednjim šarenim puloverom. "Victoria nije veliki fan ovog kardigana, ali mislim da je ovo jedan dobar stajling", pohvalio se David pozirajući kraj rascvjetane livade.

Dobro raspoloženje koje je prenio s ovom fotografijom, moguće uzrokovano je i time što im je konačno došao najstariji sin.

Pročitajte i:

Tko bi mu odolio? David Beckham na selu je procvjetao i otkrio još jedan slatki hobi

Victoria poludjela za novim proizvodom: Bivša pjevačica doslovno blista dok reklamira skupu kozmetiku

Potpuno iskrena Vicki: 'Usko i strukirano podizalo mi je samopouzdanje, ali strahovala sam dosta dugo'

Mel B prisjetila se skandala koji se dogodio na turneji sa Spice Girls: 'Zamolila me da izađem van'

David Beckham otkrio novu strast: Slavni chef ga inspirirao da pokrene vlastiti kulinarski show

Linker
20. travanj 2024 05:09