BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Američka krema

Buduća snaha Beckhamovih rasla u obilju: Tata joj obožava Trumpa, na posjedu imaju čak i albino paunove

Zaručnica Brooklyna Beckhama, Nicola, uz hollywoodsku karijeru ima i prebogato djetinjstvo, rođena je kao namlađa od desetero djece američkog milijardera koji je bogatstvo počeo graditi nakon što je napustio fakultet.

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama zajedno sa svojom djevojkom objavio je kako su zaručeni i time se ovaj mladi par našao u središtu zanimanja javnosti. Brooklyn Beckham (21) i Nicola Peltz (25) simultano su ina Instagramu objavili romantičan portret kako poziraju u prirodi, u Cotswoldsu, na imanju njegovih slavnih roditelja.

Par je u vezi devet mjeseci, a pandemiju koronavirusa proveli su zajedno u New Yorku. Iako se Nicolu do sad spominjalo kao američku glumicu, njezin obiteljski život jednako je zanimljiv kao i obitelj njenog zaručnika, ako ne i zanimljiviji.

Ona je najmlađe dijete od desetero djece njenog oca Nelsona Peltza, američkog biznismena i milijardera, od kojih je osmero rodila njezina majka Claudia. Još dvojica Nicoline braće su poznati, Will Peltz je glumac, a Brad Peltz profesionalni hokejaš.

Iako se zaruke s najstarijim nasljednikom Beckhamovih, čije se bogatstvo procjenjuje na 335 milijuna funti, bogatstvo Nicolina oca procijenjeno je na 1,3 milijuna funti.

Otac joj je u američkom tisku završio kao priča, ne zbog svojih milijunskih poslova ili srdačnom prijateljstvu s Donaldom Trumpom, nego zato što je izjavio da je priredio zabavi povodom Bar Mitzve od 1,6 milijuna funti, za svoja dva sina blizance Zacharyja i Gregoryja - bilo je tamo svega od hodača na štulama, dva benda do stotine gostiju.

Kako je počeo

To je samo djelić onoga na što ovaj bogataš troši svoj novac, koji je, mora se čovjeku priznati zaradio sam. Nelson Peltz napustio je Sveučilište Pennsylvania još 1963., da bi se zaposlio kao vozač, dostavljač smrznute hrane za mali obiteljski posao A. Peltz & Sons. Posao je gradio zajedno s bratom te nakon što su izašli na tržište prihodi su se bilježili u troznamenkastim milijunskim ciframa.

Idući korak mu je bio Triangle Industries, koja je postala najveća kompanija za pakiranje na svijetu, prodao ju je 1989. nakon čega se počeo baviti ulaganjima kroz svoju kompaniju Trian Fund Management.

Otac i majka Claudia, koja je bivši model, žive u dvorcu koji ima čak 27 spavaćih soba, a nalazi se u okolici New Yorka, gradu Bedfordu koji je poznat po imućnim stanovnicima. Tako su im susjedi Bruce Willis i Glenn Close.

U okućnici imaju igralište za hokej i jezero, a priča se da na imanju uživa i jato albino paunova. Osim ovog zdanja u okolici New Yorka, ništa manje luksuznu 'vikendicu' imaju u Palm Beachu na Floridi.

Trumpov obožavatelj

Obitelj ima ne jedan, nego dva privatna mlažnjaka, kao i helikoptere s kojima 'skoče' nešto obaviti. Toliko su često letali od kuće do ureda koji se nalaze u centru New Yorka, da su dojadili susjedima još devedesetih.

Peltz nije samo pasivni podupiratelj Trumpa, nego mu je u veljači organizirao i večeru za prikupljanje donacija u svom domu, na kojoj je 'ulazna cijena' bila 470.000 funti po paru. Tom glamuroznom i skupom događaju prisustvovalo je 40 ljudi.

"To je prava politika za Ameriku, koja je trebala biti vođena odavno", jedna je od izjava tate Peltza.

Nicolina mama Claudia, Nelsonova je treća žena, u braku su 35 godina. Vjenčali su se 1985., a Claudia je poznata po svojoj impresivnoj garderobi koju voli pokazivati prilikom događanja iz visokog društva.

Nicola, kako i priliči najmlađoj od najmlađe djece, prava je mezimica te je poznata po otvorenom iskazivanju ljubavi za svog 78.-godišnjeg oca.

Pročitajte i:

Victoria Beckham se u sve miješa: Izabrala joj je haljinu za zaruke, a želi dizajnirati i vjenčanicu

Victoria oduševljena jer se nestašni sin 'smirio'! Brooklyn zaručio kći milijardera nakon kratke veze

Kruna slavljeničkog tjedna: Obiteljska miljenica ima veliki dan, a svi se natječu u obilježavanju

Linker
19. travanj 2024 04:03