Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica zajedno su se zabavljali na prošlogodišnjoj proslavi 25. godišnjice magazina Gloria
 Davor Matota
jedinstvo i nakon ljubavnog kraja

Doris Pinčić potvrdila razvod: 'Već neko vrijeme nismo životni partneri'

Boris Rogoznica i poznata voditeljica pokazali su jedinstvo i nakon ljubavnog kraha - zajedno su se oglasili o razvodu. Ostaju prijatelji i roditelji svojoj djeci, kažu, to se neće promijeniti.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica potvrdili su informacije o razvodu. Na Instagramu su se oboje oglasili s istom porukom kojom su pokazali jedinstvo i nakon što je njihova ljubavna priča došla kraju. Objasnili su i otkrili da već neko vrijeme nisu u braku, no i da su ostali u prijateljskim odnosima.

Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju", objavila je na društvenoj mreži Doris Pinčić Rogoznica. Uslijedile su poruke podrške od prijatelja i obožavatelja.

Zagreb, 050416.
Zagrebacki Velesajam.
Prva vecer modnog dogadjaja Cro A Porter. 
Na fotografiji: Doris Pincic i suprug.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijić / Hanza Media
Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica su se razišli

Doris Pinčić već je jednom govorila je li bolje biti u lošem braku ili potpisati razvod...

Bajkovita ljubavna priča i svadba u zadarskoj katedrali

Da podsjetimo, ljubavna priča ovog para počela je prije nekoliko godina i rezultirala je romantičnom svadbom u rodnom im Zadru. Vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na vjenčanje je pristigao niz gostiju iz svijeta filma i televizije. Tada je Doris bila velika zvijezda u usponu, u svijet slavnih lansirala ju je serija 'Larin izbor', nakon koje su uslijedile velike poslovne prilike. S poslovnim uspjehom, Doris je gradila i obiteljski život - dobila je s Borisom sina, a prije dvije godine na svijet im je stigla i djevojčica.

Zadar, 060913.
Danas su se u zadarskoj katedrali sv. Stosije vjencali mlada glumica Doris Pincic i Boris Rogoznica.
Na fotografiji: Doris Pincic i Boris Rogoznica.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / Hanza Media
Doris Pinčić i Boris Rogoznica na svojoj svadbi 2013. godine

Potvrđen razlaz Doris Pinčić i Borisa Rogoznice! Doznajemo što se dogodilo s brakom slavnog para

U ovim teškim danima djeca su im prioritet, pokazali su to i prvim medijskim obraćanjem nakon što je otkriveno da se razvode.

Ovaj tužni razvoj događaja donedavno nitko nije mogao ni naslutiti. Iako je nesuglasica u njihovom braku bilo - i oboje su to otvoreno pričali u intervjuima, rijetko tko je tada mogao pretpostaviti da uspješnom mladom paru uskoro slijedi razlaz. No, već početkom 2020. godine moglo se pretpostaviti da nešto ne štima. Doris i Boris redovito su na društvenim mrežama jedno drugom upućivali nježne riječi, s javnošću dijelili detalje idiličnog obiteljskog života, pa je odsutnost zadarskog glazbenika s društvenih mreža njegove supruge bila itekako primjetna. Doris je posljednju fotografiju sa suprugom objavila u siječnju ove godine, a Rogoznica je svoj Instagram nedavno učinio nedostupnim za širu javnost. Potez je to koji Borisu nije svojstven, nikada nije imao problema s dijeljenjem životnih crtica i obiteljskih epizoda s javnošću, pogotovo s obzirom na to da je i sam javna osoba.

Čitajte i:

Kako je skromna ribareva kći postala voditeljska elita Hrvatske? Na tom putu pomogla joj je baš ova žena

Trostruko slavlje za Doris Pinčić i Borisa Rogoznicu: 'Bračne krize uvijek znamo prebroditi'

Boris Rogoznica: 'Naravno da ima i loših dana, Doris puno daje, ali puno i traži'

Ekskluzivno za Gloriju - Doris Pinčić Rogoznica: Veselimo se prinovi!

EKSKLUZIVNO Doris Pinčić Rogoznica: Preseljenje u novi dom na šestu godišnjicu braka

Doris Pinčić Rogoznica oprašta se od kolega: 'Svoj sam posao radila sa sto posto srca i bit će tako i zadnjeg radnog dana'

Linker
18. travanj 2024 07:10