Getty Images
Promijenio ploču

Drake objavio slike sina kojeg je skrivao: 'Nedostaje mi moja lijepa obitelj'

Poznati glazbenik prvi je put podijelio s javnošću slike svog sinčića, usput je napisao i ohrabrujuće riječi za svoje fanove u ovim teškim vremenima izolacije.

Izolacija u doba pandemije repera Drakea navela je da po prvi put objavi fotografije svog sinčića, kojeg je dugo držao u tajnosti i daleko od očiju javnosti. Sina Adonisa dobio je s modelom Sophie Brussaux, a prvi put ga je uopće spomenuo sredinom 2018. godine kada je objavio novi album.

U istoj objavi glazbenik je objavio fotografije i cijele obitelji, uključujući i Adonisovu majku Sophie Brussaux.

Riječi mudrosti

"Ono što je trenutačno najvažnije je činjenica da se povežete sa svojim unutarnjim svjetlom. To će vam otvoriti velike spoznaje".

"Vjerujte u to da imate moć postići to, a najbolji način da i postignete jest povezivanje s ljudima koji vam donose sreću u život. Kad mozak krene previše razmišljati i u strah, odmah preusmjerite pažnju na nešto vedro. Nije važno što se događalo u prošlosti ili što se događa oko nas sada, uvijek imate izbor osloboditi se lanaca patnje i panike i otvoriti se svom svjetlu", poručio je Drake uz fotografije iz intime njegova doma.

'Nedostaje mi moja obitelj'

U podužoj poruci govori o moći pozitivnog razmišljanja i hrabri svoje fanove da se, bez obzira na teška vremena, trebaju othrvati masovnoj histeriji.

"Smijeh je najbolji lijek, no i suze mogu biti iscjeljujuće".

"Zapamtite da nikada niste sami i ako ne vjerujete u to, pitajte za pomoć i ona će vam sigurno doći. Nemoguće je uvijek kontrolirati sve što vam se događa, no fokusirajte se sada na to kako biste se voljeli osjećati i prepustite se tome... Volim i nedostaje mi moja predivna obitelj i prijatelji i ne mogu dočekati taj radostan dan kada ćemo se moći ujediniti. Do tad molim vas upalite svoja svjetla", zaključio je reper.

Da ima sina rekao u pjesmi

Tajnoviti reper nije ulazio u detalje viđa li svog sina i njegovu majku, ili se ovaj dio o obitelji odnosi na njegove roditelje. Fanove je zbunio dječakov izgled, zbog plave kose i očiju komentirali su da mu dječak uopće ne sliči.

Sophie je Adonisa rodila 11. listopada 2017. godine, no Drake ga do sredine 2018. nije spominjao, da ima dijete spomenuo je tek u jednoj pjesmi kada je objavio album.Kasnije je priznao da se prije nego što je ostala trudna sa Sophie vidio samo dva puta u životu. Rekao je i da mu je bilo neugodno o svemu pričati sa svojom majkom, jer sa Sophie nikada nije bio u vezi.


Čitajte i:

Linker
17. travanj 2024 00:24