face to face / Face to Face / Profimedia
Nemojte to raditi

Iako je velika ljubiteljica životinja, zaprepastila se darom: 'Ovo je uznemirujuće, tko to radi?'

Poznata glumica Kate Beckinsale zabavlja javnost videima svoje dvije mačke, koje otkako je krenula pandemija koronavirusa redovito objavljuje na društvenim mrežama, ali nedavno je dobila na 'poklon' još jednu životinju od anonimne osobe, što ju je uznemirilo.

Glumica koja je svojim pratiteljima poznata kao velika ljubiteljica životinja, barem svojih mačaka, zavapila je nakon što je dobila neobičan poklon, Kate Beckinsale (47) ispred kućnih vrata pronašla je živog zeca.

"Nikad nemojte poslati nekome neželjenog ljubimca na kućni prag", napisala je engleska glumica nakon što je dobila anonimni poklon. Malo je reći da se zaprepastila kada je shvatila kakva posebna dostava je čeka ispred kućnih vrata.

Instagram
Kate Beckinsale zaprepastila se kad je našla zeca ispred vratiju

Uz kavez u kojem je bio odrasli, muški, zec, stajala je i malena košara s laticama crvene ruže. "Što se jeb*** događa?", pitala je zaprepaštena Kate, dok ju je netko od bližnjih snimao.

Žao joj je životinje

Dok ona zaprepašteno pregledava neobičan poklon istovremeno razgovara sa snimateljem za kojeg se pretpostavlja da je njezin mlađahni dečko, 23-godišnji glazbenik Goody Grace.

Intagram
Glumici se neobičan poklon nije nimalo svidio

"Zašto smo dobili odraslog zeca", i dalje je zaprepaštena glumica, koja je na kraju čučnula uz kavez da bi promotrila malenog gosta imena Marvel. Kasnije je svom snimatelju rekla da joj je žao Marvela, koji je samo ostavljen kraj njihove kuće.

"Mislim, tko samo ostavlja životinju tako", složio se s njom prijatelj.

View this post on Instagram

Not all cats are bastards

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Glumica je inače velika obožavateljica mačaka, ima dvije po imenu Clive i Willow. Za vrijeme pandemije postale su velike zvijezde društvenih mreža jer ih je kate često oblačila u smiješne kostime i uz glazbenu podlogu radila kratke filmiće koji su osvojili javnost.

View this post on Instagram

I’m the bitch you hated, filth infatuated

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Pročitajte i:

Fatalna holivudska ljepotica šokira vezama s duplo mlađim dečkima, a sada je objasnila zašto to čini

Bivši dečko Kate Beckinsale poručio novom: 'Bježi'

Tako obično, a tako luksuzno - outfit vrijedan 20 tisuća kuna

Linker
18. travanj 2024 21:53