Fotografija je nastala na prošlogodišnjem Vortex Cruiseu
 Maja Jurović
veliko prijateljstvo

Iva Todorić i ove godine krstari s Anom Bučević! Najteže trenutke prebrodila je upravo uz Splićanku

Motivacijska govornica Ana Bučević Ivi je pomogla kada joj je bilo najteže. O tome je svjedočila sama poduzetnica, nakon što je završilo jedno od krstarenja koje Ana organizira za svoje sljedbenike.

Iva Todorić ukrcala se i ove godine na Vortex Cruise, krstarenje koje već tradicionalno priprema motivacijska govornica Ana Bučević. Ove godine krstarenje je počelo u subotu, 25. srpnja, a potrajat će do 1.08. Tjedan dana tako će polaznici uživati u ljepotama naše obale, ali i učenjima Ane Bučević, koja je skroz svoj 'Safari duha' izgradila najveće carstvo u branši koja se u Hrvatskoj razvija odnedavno.

Tajna ljubav! Ana Bučević već mjesecima u vezi s glazbenikom kojeg žene obožavaju

Njezina najpoznatija klijentica svakako je Iva Todorić, koja je s Anom tijekom godina razvila i veliko prijateljstvo. U najtežim trenucima pomogla joj je, čini se, upravo splitska motivacijska govornica kojoj vjeruju bogati, ali i slavni.

Na svojim službenim stranicama, Bučević je objasnila što Vortex Cruise, koji inače naplaćuje oko 17 tisuća kuna, donosi svojim polaznicima.

"Ideja Vortex Cruisea je da vam pruži jasnoću o kreiranju vlastitog života kroz praksu s Anom uz jedinstveni doživljaj stapanja s prirodom, odmora, prekrasnih destinacija, edukacije, relaksacije, novih prijateljstava koja će vam zauvijek ostati u sjećanju. Svakodnevni program osmišljen pod Aninim vodstvom garancija je da ćete na ovom Cruiseu dobiti mnogo više od očekivanog. Kroz 7 dana prakticirat će se svakodnevne jutarnje meditacije, tjelovježbe, predavanja, zajednički izlasci i druženja, a smijeh i visoka vibracija obilježavaju ovaj Cruise te u kombinaciji s ležernošću i opuštenom atmosferom čine ovu edukaciju jedinstvenom. Sami program u potpunosti je otvoren dogovoru i željama putnika na brodu. Ana Bučević će vam odabirom tema, svojom energijom, znanjem i motivacijom ovaj Cruise učiniti doživljajem koji nikada nećete zaboraviti".

Čitajte i:

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Na vortex ljetovanju ne razmišlja o razvodu, Ana Bučević poručuje: 'Nikad nije bilo bolje'

Nakon što ju je optužio da se proslavila na njegovoj bolesti, Ana Bučević potvrdila da se razvodi: 'To nije više onaj moj Saša'

Ana Bučević: Ne obazirem se na kritike oko svojih tečaja, i sama sam u neimaštini reagirala na cijene

BRAČNI KRAH ANE BUČEVIĆ: Kako je bogatstvo raslo, tako je ljubav nestajala

Linker
19. travanj 2024 17:10