- / Shutterstock Editorial / Profimedia
S osmjehom na licu

Johnny Depp počeo pravnu bitku: Amber na sud došla zabrinuta držeći se za ruke s posebnom ženom

Glumac je započeo sudsku parnicu protiv britanskog tabloida koja će vjerojatno otkriti detalje privatnog života holivudske zvijezde i njegove bivše supruge Amber Heard. Johnny Depp i njegova bivša supruga stigli su na sud.

Holivudski ljepotan Johnny Depp (57), zvijezda filmova "Pirati s Kariba", tužio je izdavača tabloida Sun i njegova izvršnog urednika Dana Woottona za klevetu zbog Woottonova članka iz 2018. u kojemu ga je nazvao "mlatiocem supruge".

Predmet će voditi Londonski visoki sud i suđenje bi trebalo trajati tri tjedna, a iskaz bi trebali dati i glumac i bivša supruga Amber Heard (34). Na sud su stigli oboje, Johnny je na licu imao povezanu crnu maramu, koju je na kratko skinuo. Amber je došla u pratnji seste Whitney Heard, s kojom se cijelo vrijeme ispred zgrade suda držala za ruke.

US actor Amber Heard (red facemask) arrives at The High Court in Central London with her sister Whitney Heard. Johnny Depp's libel trial against The Sun newspaper is due to take place over the next three weeks over allegations he was violent and abusive towards his ex-wife Amber Heard.
Johnny Depp libel case, London, UK - 07 Jul 2020,Image: 540928461, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Peter MacDiarmid / Shutterstock Editorial / Profimedia
Peter MacDiarmid / Shutterstock Editorial / Profimedia
Amber Heard na sud je došla držeći se za ruke sa sestrom Whitney.

Par se upoznao 2011. na snimanju filma "The Rum Diary" i vjenčao u veljači 2015. Glumica je podnijela zahtjev za razvod nakon 15 mjeseci braka, u kojem je optužila Deppa za nasilje te tražila od suda da mu zabrani da joj prilazi.

Mnogobrojne međusobne optužbe

Prema njezinim optužbama nasilje je kulminiralo navodnim sukobom u kojem joj je suprug bacio mobitel u lice i razbijao stvari po stanu. Od tada do danas u javnost su izašle brojne su uvrede i optužbe i s jedne i s druge strane.

Johnny Depp arrives at The Royal Courts of Justice of Justice on the first day of his libel trial against The Sun newspaper.
Johnny Depp v The Sun libel trial, The Royal Courts of Justice, London, UK - 07 Jul 2020
Johnny Depp's trial against The Sun newspaper. Depp is suing the publication over a report by Dan Wootton which alleged Depp had been abusive to his former wife Heard, who's expected to give evidence at some point during the ten day trial. Postponed due from March due to coronavirus, with the trial now to take place with social distancing measures in place.,Image: 540942863, License: Rights-managed, Restrictions: Rex Features Ltd. do no, Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
- / Shutterstock Editorial / Profimedia
Johnny Depp bio je dosta dobre volje prvog dana suđenja protiv britanskog tabloida.

Razveli su se 2017. i tada je ukinuta mjera zabrane pristupa, a Depp je pristao isplatiti joj sedam milijuna dolara.

Sun je pokušao prošlog tjedna od suda ishoditi odbacivanje tužbe no nije uspio iako je sudac ocijenio da Depp nije dostavio svu traženu dokumentaciju, među ostalim i njegovu prepisku telefonom s pomoćnikom koji mu je, po Sunu, nabavljao drogu.

Osim ovog tabloida Depp je podigao i nekoliko tužbi protiv Heard, u američkoj saveznoj državi Virginiji tuži bivšu zbog kaljanja ugleda i časti tražeći odštetu od 50 milijuna dolara. Učinio je to zbog teksta koji je Amber napisala za The Washington Post 2018. godine, kada je govorila o sebi kao žrtvi nasilja u braku.

Pročitajte i:

Johnny Depp opet šokira navodno je slao uznemirujuće sms-ove: 'Idemo spaliti Amber! Ali prvo ćemo je utopiti'

Teško i izazovno! Izolacija inspirirala kontroverznog glumca na prilično neočekivanu suradnju

Konačno je popustio! Johnny Depp napravio potez koji od njega nikako nismo očekivali

Nisu potrajali ni dvije godine: Još jedna djevojka Johnnyja Deppa pobjegla glavom bez obzira

Linker
18. travanj 2024 09:00