TOM DUBRAVEC / CROPIX
ZABAVA I SIGURNOST

Joško Čagalj Jole otkriva recept za dobar provod: 'Ne sjećam se kad sam ovako uživao kod kuće'

Hrvatska Lutrija i Gloria, kao partneri, pokrenuli su hvalevrijednu akciju pod nazivom 'Naša sreća je vaša sigurnost'. Kroz video priče poznatih osoba doznat ćemo kako život učiniti ljepšim usprkos svim izazovima.

Premda je jedva dočekao popuštanje epidemioloških mjera - što je “proslavio” šetnjom uz more sa suprugom Anom, kćerima Ivom, Emom i Tijom te petomjesečnim sinom Ivanom Lukom - pjevač Joško Čagalj Jole (48) i dalje najveći dio vremena provodi kod kuće.

"Ne sjećam se da sam ikad toliko uživao u svoja četiri zida. A uz to sam postao pravi kućni majstor" smije se popularni Splićanin.

Svojim odgovornim ponašanjem popularni se pjevač savršeno uklapa u zajedničku kampanju časopisa Gloria i Hrvatske Lutrije pod nazivom ‘Naša sreća je vaša sigurnost’.

JOLIN RECEPT ZA SREĆU I SIGURNOST POGLEDAJTE U VIDEU

"Male stvari u životu su najslađe. Ti mali rituali, koji meni, recimo, puno znače - su se izgubili, no veseli me što se sve polako vraća u normalu i bit će sve dobro." rekao je Jole pohvalivši se kako je napokon ulovio vremena zamijeniti neke žarulje u svom doma, ali i pozabaviti se proljetnim radovima - sijanju i sadnji, odnosno obiteljskim radnim akcijama u Zagvozdu što si godinama nije mogao "priuštiti", jer su se izvodile vikendom, kad je on zbog posla izbivao od kuće.

Međutim, naglasio je i kako on i njegova obitelj još uvijek izbjegavaju veća okupljanja i druženja. Zato je, primjerice, registrirao motor i uživa u bezbrižnoj vožnji. Naravno, najveća sreća su mu dragocjeni trenuci koje provodi sa svojom djecom i suprugom te kućnim ljubimcem.

BRUNA ANTIČIĆ
Jolina supruga Ana, kćeri Iva, Ema i Tia te sinčić Ivan Luka.

Svojim vedrim duhom i odgovornim ponašanjem, poznati zabavljač i mnogima omiljeni pjevač savršeno se uklapa u projektu kojim se želi upozoriti da se unatoč preporučenoj socijalnoj distanci u svakom danu može uživati punim plućima. Ugledajte se u Jolu, ali i našu prethodnu sugovornicu - voditeljicu Jelenu Lešić.

Male stvari su bitne: Omiljena loto djevojka otkrila nam je koji je njen recept za sreću

Linker
12. travanj 2024 06:26