Indira Levak u svom domu
 Indira Levak / Instagram
Urnebes u njihovu domu!

Kad nema tko, onda će Miro! Indira kao 'pokusni kunić': Svakako ću mu se odužiti!

Miroslav Levak doslovno je uzeo stvar u svoje ruke i odlučio sam osvježiti boju kose svoje supruge Indire Levak. Rezultat je urnebesan.

Iako smo već danima okupirani samo informacijama o svjetskoj pandemiji i posljedicama zagrebačkog potresa, većina nas ipak pokušava stvoriti svoju svakodnevnu rutinu koja uključuje mnoge aktivnosti u našem domu. Društvene mreže preplavljene su prijedlozima treninga koje možemo odraditi u dnevnom boravku, dijele se fini recepti, a mnogi daju savjete kako se njegovati kod kuće.

Suprug Miro preuzeo je kist u svoje ruke.

Indira i Miroslav Levak otvoreno o početku ljubavne veze: Doznali smo tko je bio hrabriji i prvi izrekao 'Volim te'

Naša koža traži njegu i u izolaciji, kao i kosa, a stručnjaci nam nude pomoć na razne načine, pazeći pritom na sigurnost koja je svima na prvom mjestu. Jedna od takvih usluga dolazi iz zagrebačkog salona Vikler i ruž koji je, u skladu sa svim propisima Kriznog stožera, odlučio beskontaktno dostavljati klijenticama "custom made" boje za kosu koje pripremaju profesionalni koloristi u salonu.

"Izolacija je zaista izazov za sve obitelji! Postavljamo si razne zadatke, pomažemo jedni drugima, a kad ti muž bez pogovora pristane obojati kosu - onda znaš da je spreman na sve! Evo ne znam kako ću mu se odužiti, možda da operem i izglancam njegov motor u garaži da bude spreman za nove avanture koje nas strpljivo čekaju!" povjerila se Indira za Gloria.hr.

Njihovu uslugu već je isprobala pjevačica Indira Levak koja je odlučila osvježiti svoju boju kose i pružiti dodatnu njegu. U tome joj je pomogao suprug Miro koji je preuzeo kist u svoje ruke. Indira je snimila zabavan video koji pokazuje cijeli proces, ali i finalni rezultat, a pjevačica je na kraju poručila da sada ide na večeru sa suprugom - u dnevni boravak!

Pozitivne misli u ovo doba su ključne.

Inače, energična Indira ne miruje kod kuće, kontinuirano trenira i radi na novim pjesmama. Svoju svakodnevicu dijeli na društvenim mrežama za koje je nedavno izjavila da napokon imaju pravu svrhu jer se svi povezujemo i dijelimo pozitivne misli što je u ovo vrijeme ljekovito.

Iz salona "Vikler i ruž" poručili su da su svakodnevno dostupni na društvenim mrežama za sve upite i savjete, a ako poželite osvježiti boju, nakon konzultacija s koloristom vaša savršena formula bit će upakirana u set koji sadrži sve što vam je potrebno za bojenje kod kuće te s uputama za primjenu beskontaktno dostavljeno u vaš dom.

Čitajte i:

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
24. travanj 2024 12:20