Ante Rebić
 Instagram
Kakav dečko!

Miljenik Hrvatica i najpoželjniji zet među nogometašima: Ante Rebić još jednom pokazao zašto ga vole

Nogometaš Ante Rebić nije poput svojih kolega. Dok vozi, sluša Tri tenora, a kada ne trenira - provodi vrijeme roštiljajući u prirodi.

Nogometaš i miljenik žena diljem Hrvatske, Ante Rebić, objavio je snimku iz svog automobila, a tijekom nje je otkrio i što sluša u vožnji. Antin izbor nisu narodnjaci, kao što je to slučaj kod njegovih kolega Marcela Brozovića i Ivana Rakitića, već Tri tenora "O sole mio". Orila se tako prepoznatljiva melodija iz automobila našeg reprezentativca koji, čini se, ima drugačiji ukus od svojih kolega.

Ante Rebić / Instagram
Ante Rebić u svom automobilu tijekom vožnje uživa u sjajnoj glazbi tijekom vožnje

Voljena Italija

Iskazao je odabirom pjesme Rebić ljubav prema Italiji, gdje trenutno živi i igra nogomet u proslavljenom Milanu. Obožavani Ante Rebić tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu 2018. godine postao je pravi medijski hit. Svi su željeli o ovom Imoćaninu doznati nešto više, a on je svakim svojim potezom i objavama na društvenim mrežama dokazivao koliko je prizemljen i normalan dečko.

Diskretan i skroman mladić

Nagađalo se i o njegovom ljubavnom životu, no Rebić se trudio biti diskretan, ne odgovarati na pitanja o ljubavi niti svoje možebitne simpatije iskazivati javno. Poznato je da je iznimno vezan uz svoju obitelj, zavičaj i prijatelje pa slobodno vrijeme radije provodi s prijateljima na roštilju u prirodi, negoli u zadimljenim klubovima.

Čitajte i:

Anti Rebiću je ovih dana najljepše kod kuće, ali mu u vlastitom dvorištu netko stalno krade loptu

Što jedu Vatreni: Rakitić voli sushi, Dalić hobotnicu, a Modrić sve što skuha Vanja

Ante Rebić zvijer je na terenu, a u životu se drži jedne mudrosti

Linker
12. travanj 2024 17:04