Profimedia, Backgrid UK
Zgodna mama

Muke slavnog modela: 'Na početku sam se borila s prehranom, sad sam konačno popustila'

Najpoznatija njemačka manekenka ostat će zapamćena po ekspresnom povrtaku na piste iza poroda četvrtog djeteta, a sada je progovorila o svojim prehrambenim navikama, koje su mnoge iznenadile...

Jedna od najpoznatijih modela, bivša Victorijina anđelica Heidi Klum (46) otkrila je da se više ne 'bori' s hranom nakon niza godina provođenja 'diciplinirane prehrane' zbog svoje karijere. Njemica je svojedobno je šokirala svijet kad se na modnu pistu vratila samo pet tjedana nakon poroda kćerkice Lou, bilo je to u listopadu 2009. godine.

U svibanjskom izdanju magazina Red, kraljica modnih pista, kako joj tepaju kazala je da je konačno sretna s onime što jest, sada vodi relativno zdrav život.

Na početku karijere bilo je borbe

Nakon gotovo tri desetljeća u modnoj industriji, priznala je kako se podvrgavala strogom rasporedu, nakon što se na početku karijere borila sa svojim prehrambenim navikama.

"Sada sam sretna s time tko sam i kako sam. Da nisam sretna, promijenila bih to".

"Na početku samo morala biti disciplinirana oko hrane, a sada mi je to već ušlo u naviku. Postoji mnogo izbora, jednostavno odaberite prave stvari. Onda se ne morate boriti", objasnila je Heidi.

S bivšim nije uvijek ružičasto

U istom se razgovoru dotaknula i odnosa s bivšim mužem, pjevačem Sealom (57) od kojeg se razvela 2014. nakon devet godina braka. Zajedno imaju troje djece Henryja (15), Johana (13) i Lou (10), uz njih Heidi je dobila kći Helene (16) u vezi s Flaviom Briatorem. Najstariju kći Seal je službeno usvojio 2009. godine.

Bivša anđelica iskreno je kazala da odnos s bivšim nije uvijek posut ružama. "Trudimo se koliko možemo. Uvijek postoji razlog zašto više niste s nekime, znate? Nije sve ružičasto, jednostavno nije. Ponekad je teško, ali katkad se moramo svi okupiti kao obitelj i nekada se čini kao da skakućemo po oblacima. Tako je kako je", zaključila je Klum.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 17:12