ABC / Ferrari / Profimedia
Oni su prave zvijezde

Najslađe otmjene šape: Ljubimci koji su se ponosno uz vlasnike šepurili na dodjeli nagrade Emmy

Glumci i glumice silom su prilika na dodjelu nagrada za najbolja televizijska ostvarenja morali pokazati dio svojih domova, neki su to učinili u ležernom izdanju, neki su se dotjerali, a oni najhrabriji u cijelu su priču uključili i svoje četveronožne prijatelje.

I dok bi u uobičajenim vremenima hollywoodske megazvijezde intimu svog doma čuvali kao oko u glavi, ova je pandemija promijenila i taj odnos poznatih i ostatka svijeta. I na tek dodijeljenim nagradama Emmy većina glumica i glumica javljala se iz svog doma - neki su se uredili kao za crveni tepih, a drugi su pred kamere izašli kao da idu na pidžama party.

Neki su se javljali u društvu prijatelja, neki u društvu kolega, drugi su se okružili obitelji, a ovih sedmero junaka pojavilo se na dodjeli nagrada Emmy i pokazalo i svoje vlasnike! Pardon, sedmero glumačkih zvijezda pokazalo je ponosno svoje kućne ljubimce.

Ovo je popis svih slavnih kućnih ljubimaca koji su se pokazali tijekom 72. dodjele nagrada Emmy.

Alex Borstein

Zvijezda "The Marvelous Mrs. Maisel" i njezin psić Arthur prvo su zajedno uživali u glamuroznim pripremama za ovogodišnje Emmyje. Zatim su se pojavili na raskošnoj terasi. Na dekadentno uređenom krevetu glumica Alex Borstein, pozdravila javnost putem Zoom poziva, a Arthur je uživao u trenutku slave zajedno s vlasnicom.

Jennifer Aniston

Velika ljubiteljica pasa nije propustila svoja dva ljubimca elegantno urediti za ovu prigodu. I dok je Jennifer Aniston sa svojim prijateljicama iz "Prijatelja" Courtney Cox i Lisom Kudrow ipak pred kameru izašla u nešto ležernijem izdanju Clyde i Sophie su zablistali. Clyde je pokazao svoju frajersku leptir mašnu, a Sophie je blistala u najboljim biserima.

Instagram @jenniferaniston
Jen se pohvalila svojim ljubimcima, proglasivi ih najbolje odjevenima

Dylan McDermott

Glumac Dylan McDermott se ove godine ipak odlučio nešto ležerniju kombinaciju sa sakoom i košuljom, dok je njegov pas Otis odlučio svečanu priliku obilježiti leptir-mašnom.

View this post on Instagram

Almost Emmy Time! @televisionacad

A post shared by Dylan McDermott (@dylan.mcdermott) on

William Jackson Harper

Zvijezda serije "The Good Place" William Jackson Harper i njegova djevojka Ali Ahn sa smiješkom su gledali Emmyje, njegov pas Chico imao je važnijih briga. Svojom grimasom kao da je vlasnika pitao "Dobro gdje si mi sakrio grickalice?"

View this post on Instagram

Chico gonna whup my ass after tonight. #emmys2020

A post shared by William Jackson Harper (@williamjacksonharper) on

D'Arcy Carden

Kolegica Jacksona Harpera iz serije "The Good Place", D'Arcy Carden, pokazala je nevjerojatnu ljubav prema svom psu - kada jes voju Penny pustila tako blizu na skupocjenu kreaciju modne kuće Valentino. No ni strah da bi mogla uništiti haljinu nije spriječila glumicu da zagrli ljubimca.

Stephen Colbert

Baš kao prava gospoda, komičar, televizijski voditelj i pisac Stephen Colbert i njegov dobar dečko Benny, smjestili su se u fotelju i zajedno se javili na dodjelu najvećih televizijskih nagrada.

Rachel Brosnahan

Pidžama casual, usklađena s crvenim detaljima ljubimca Winstona, a ovu modnu kombinaciju glumica Rachel Brosnahan ponosno je pokazala u razgovoru s voditeljem. Ali to nije sve, glumica iz serije "The Marvelous Mrs. Maisel" i njezin suprug Jason Ralph otkrili su da je iza scene cijela obitelj bila modno pidžama usklađena, uz dvoje ljudi, blistalo je i dvoje pasa za ovu svečanu priliku.

Pročitajte i:

'Klinka' sjajnom ulogom potukla Jennifer Aniston, a povijest dodjele ispisala i neočekivana serija

Najbolji kućni lookovi s Emmyja: Zendaya briljirala, njezina kolegica pred kamere došla u pidžami

Jennifer Aniston osjećajna je duša: 'Da mogu imala bih ljamu, pingvina, koze, ovce...'

Linker
19. travanj 2024 10:33