Nakon moždanog udara 2011. morala je sve učiti ponovno.
 Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Moderne muke

Nije joj lako: 'Tražim dečka na aplikaciji i razgovaram sa svima, od bivših zatvorenika do čudaka'

Iiako je zašla u šesto desetljeće poznata glumica održava moderan duh te je prigrlila i suvremene načine traženja partnera, a sama je priznala da to nije jednostavna zadaća.

Da nije lako biti single u današnjem svijetu, svjedoči i Hollywoodska zvijezda i veliki seks simbol Sharon Stone. Iako ima 62 godine, glumica izgleda odlično, a ljubav traži preko aplikacije. Stone je njemačkom izdanju Voguea ispričala kako izgleda njezino dejtanje preko aplikacije Bumble.

U iscrpnom intervjuu dotaknula se i mizoginog Hollywooda, u kojem je glavne uloge počela dobivati tek nakon što se skinula za "Playboy", a uloga fatalne zavodnice u "Sirovim strastima" prati ju kroz život sve do danas.

"Prije 20 godina bila je jedna vrlo mizogina era. Mel Gibson, koji je tri godine stariji od mene, smatrao je da sam prestara da glumim uz njega", opisala je samo jednu crticu iz karijere u Hollywoodu.


Borba sa starenjem

Također se u četrdesetima borila s prihvaćanjem starenja, a to joj je otežao i moždani udar koji ju je pogodio 2001. kada je imala 43 godine. Glumici je taj zdravstveni problem uzrokovao raspad karijere, financija i braka. Godine je provela u oporavku, učila je ponovno govoriti, čak i gledati.

"U jednom periodu svojih četrdesetih, znala sam otići u kupaonicu s bocom vina, zaključala bih se i rekla si: 'Ne idem van dok u potpunosti ne prihvatim svoje tijelo", opisala je način na koji ponovno prihvatila sebe i proces starenja.

Sada, kao prpošna šezdesetgodišnjakinja, bacila se u suvremene struje i pokušava ponovno naći ljubav i to na aplikaciji za dejtanje. Otkrila je da pomoću nje upoznaje različite vrste muškaraca koje u stvarnom životu nikad ne bi srela, Sharon trenutno razgovara sa zrakoplovnim inženjerom.


Postoji razlog zašto si solo

Međutim, našalila se da je 'najveći pehist' s muškarcima i da je ćaskala sa svima, od bivših zatvorenika, do 'društvnenih čudaka' koji radije provode vrijeme sa psima nego s ljudima.

"Znate, kad ste solo u ovim godinama, obično postoji razlog za to. U to ubrajam i sebe", kazala je Stone.

Sharon je dva puta bila u braku, prvi put sa scenaristom Michaelom Greenburgom od 1984. do 1987. Drugi put se udala za novinara Phila Bronsteina, u braku su bili od 1998. do 2004. zajedno odgajaju sina Roana (19). Glumica je kasnije sam posvojila dvojicu sinova Quinna (13) i Lairda (14).

Pročitajte i:

Linker
18. travanj 2024 12:11