Photo Illustration by Cindy Ord/
Obitelj je najvažnija

Nježna strana rođene buntovnice: Miley Cyrus tuguje za bakom, pa joj je izvela dirljivu posvetu

Prošlog mjeseca mlada pjevačica izgubila je baku, s kojom je bila jako vezana, sada je izvela njezinu najdražu pjesmu od legendarnog benda The Eagles.

Pjevačica Miley Cyrus odala je počast svojoj nedavno preminuloj baki na posebno dirljiv način, održala je virtualan nastup u kojem je izvela bakinu omiljenu pjesmu od benda Eagles. Pop zvijezda shrvana je gubitkom bake, koja je preminula prošlog mjeseca - otkako je otišla njezina Loretta 'Mammie' Finley - Miley sluša Eaglese na repeatu.

"To je bila omiljena ploča moje Mammie, voljela je Eaglese", objasnila je 27-godišnja pjevačica prije nego je izvela pjesmu "Take It To The Limit" iz 1975. na nastupu koji je održala za BBC Radio 1.

"To je pjesma koju su moja mama i ona pjevale u autu svakog dana na putu do škole. The Eagles su mi bili velika inspiracija i ovo je način da odam počast ljudima koji su stvorili glazbu koja nas je učinila ovakvima kakvi jesmo", dodala je.

Kraj burnog razdoblja

Tom prilikom izvela je i vlastitu pjesmu "Midnight Sky", sa svog nadolazećeg albuma, kao i pjesmu svoje mlade kolegice Billie Eilish "My Future".

Miley je svojim nedavnim nastupom na MTV glazbenim nagradama oduševila publiku i time, barem nakratko, prekinula niz negativnih vijesti koje se već neko vrijeme vežu za njeno ime.

Miley je nakon deset godina s glumcem Liamom Hemsworthom odlučila ozakoniti vezu, no brak im je potrajao svega sedam mjeseci. Razlog za prekid je, između ostalog, preljub s Mileyne strane i to s blogericom Kaitlynn Carter.

Nakon kratke romanse s Kaitlynn, Miley je ušla u vezu s pjevačem Codyjem Simpsonom, izgledali su kao idealan par. Zajedno su putovali i snimali TikTok videa, no ni ta veza nije potrajala. Ovih dana šuška se da je Miley ponovno solerica i sretna s tim statusom.

Pročitajte i:

Organizacijski detalji u strogoj tajnosti! Prva dodjela glamuroznih nagrada u 'novom normalnom'

Miley Cyrus progovorila o laži koju je krila deset godina, a na kraju ju je možda koštala braka

Miley Cyrus vodi sasvim drukčiji život: Operacija ju je natjerala da se ostavi poroka

Liam Hemsworth: Zvijezda na životnoj prekretnici

Linker
19. travanj 2024 17:21